NÜKHET DURU ve SONER OLGUN’un “DOST MUHABBETİ” CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ'NDE

Nükhet Duru ve Soner Olgun'un ‘DOST MUHABBETİ” adını verdikleri konserlerinin İstanbul’daki ilk halk konseri 2 Kasım Çarşamba akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde...

Yayınlanma: 26.10.2016 - 11:38
Abone Ol google-news

      Must Entertainment’ın organizasyon ve prodüksiyonunu yaptığı, KralPop’un medya sponsorluğunu üstlendiği konser, Duru ve Olgun'un İstanbul'daki içkili mekanlar dışındaki ilk konserleri olma özelliğini taşıyor. 
      
       Hayatımıza damgasını vurmuş, anılarımızda yer etmiş, bizi biz yapan, her seferinde coşkuyla dinlediğimiz, mutlu, mutsuz her günümüze dost olmuş onlarca ölümsüz şarkı ve türküyü, 2 dost Nükhet Duru ve Soner Olgun birlikte seslendiricek; yıllardır şarkılarını çalan orkestraları eşliğinde ‘Dost Muhabbeti” buluşmalarını şölene dönüştürecekler. Nükhet Duru ve Soner Olgun "Dost Muhabbeti" ismini verdikleri konserlerinde klasikleşmiş kendi şarkılarından arabeske, popdan sanat müziğine, halk müziğine kadar çok geniş bir repertuarla sevenlerinin karşısına çıkıyorlar.
 
Müzik kariyerlerinde daha önce de birlikte çalışmış olan Nükhet Duru ve Soner Olgun’un ‘Dost Muhabbeti” buluşmalarına; şarkılar kadar anılar, espriler ve gönülden sohbetleri de damgasını vuruyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler