Neyse yeni albümünün şarkılarıyla Babylon Bomonti'de

Neyse grubu beş yıl aradan sonra çıkardığı "Haykırmadan Anlatamam" albümünün şarkılarıyla 4 Nisan Salı günü Babylon Bomonti'de sahne alıyor.

Yayınlanma: 31.03.2017 - 17:37
Abone Ol google-news

Neyse grubu beş yıl aradan sonra "Haykırmadan Anlatamam" albümünün yeni şarkılarıyla ilk kez sahnede.

Sony Music etiketiyle yayınlanan ve 10 şarkıdan oluşan albümüyle Neyse, 4 Nisan Salı günü Babylon Bomonti’de yeni albümden şarkılarını ilk kez sahnede seslendirecek. Selim Kırılmaz ve Deniz Ünlüden oluşan gruba, sahnede gitarda Uygar Çehreli, bas gitarda Ulaş Nazım Öztepe eşlik edecek.

Sürpriz konuk sanatçıların da sahne alacağı konserde, adını Turgut Uyar’ın “Kavşakta şiirindeki bir dizeden esinle alan “Haykırmadan Anlatamam” albümünde farklı enstrümanlarla yeni lezzetler kattıkları albüm şarkılarını bildiğimiz sertlikte dinleyiciyle buluştururken, grupla aynı adı taşıyan ilk albümlerinden şarkılarını da seslendirecekler.

Nisan ayı ortasında grubun Vevo kanalında ve tüm müzik kanallarında dinleyiciyle buluşacak klibin görüntülerini ilk kez sahnede paylaşacak olan Neyse, önümüzdeki sürece dair minik ipuçlarını da sunacak.   Nisan’da Babylon Bomonti’de gerçekleşecek konser saat 21.30’da başlayacak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon