Sertab Erener kulakların pasını sildi

“Avea İle Yıldızlar Açıkhava’da” sahnesi Sertab Erener ile renklendi. BKM Organizasyonu ve Avea sponsorluğunda gerçekleşen konserde Sertab Erener, geceye özel hazırladığı barkovizyon şovları, sahne performansı ve Demir Demirkan’la yaptığı düetleriyle İstanbulluların kulaklarının pasını sildi.

Yayınlanma: 25.06.2014 - 14:33
Abone Ol google-news

“Sakin Ol” parçasıyla geceyi başlatan Sertab Erener; “Hoşgeldiniz, sizi burada görmek çok güzel. Bugün bakıyorum da senelerdir biraradayız. Şöyle bir hesapladım da ilk albümüm çıktığından bu yana, 2017’de, 25 seneyi doldurmuş olacağız beraber. Bundan öncesinde de tabi Sezen Aksu’ya vokal yaptığım dönem var. Epeydir buralardayım, bu sahneye kaç kere çıktım bilmiyorum ama her seferinde insan heyecanlanıyor. Tekrar hoşgeldiniz, umarım çok eğlenirsiniz. Keyfinize bakın, birlikte şarkı söylemek için buradayız bu gece. Hepinize iyi eğlenceler!” diyerek konserine devam etti.

Konseri kaydetmek için kullanılan özel helikopter kamerayı gören Sertab Erener, kamerayı kendine doğru çağırarak “Eskiden böyle şeyler yoktu. Düşünsenize çağırıp bir tane patlatıyormuşum kameraya!” diyerek reji ekibiyle şakalaştı.

Sertab Erener, gece boyunca tümünü kendi tasarladığı ve Melek Bilgin’in diktiği 4 kostüm giydi.Sahneye ilk olarak yeşil bir elbiseyle gelen Erener, ikinci olarak dantelli beyaz bir elbise giydi. 2 kostüm daha değiştirerek narçiçeği rengi bir elbise ve ardından kot etek üzerine giydiği beyaz gömleğiyle göz kamaştırdı.

ERENER, DEMİR DEMİRKAN’LA SAHNEDE “PAINTED ON WATER” GRUBUNUN PARÇALARINI İLK KEZ SÖYLEDİ!

Amerika’da birlikte kurdukları “Painted On Water” grubunun, “Let It Burn”, “Free Falling”, “Beautiful”, “Love”, “A New Me”, “Red in Your Blood” ve “Everyway” parçalarını Sertab Erener ve Demir Demirkan birlikte seslendirdi. “Red in your Blood” şarkısında sahneye gelen 6 kişilik “Anadolu Ateşi” dans ekibi Açıkhava’yı coşturdu. Demir Demirkan sahneyi Sertab Erener’e bırakmadan önce yaptığı taklitlerle dinleyicileri kahkahaya boğdu. “Painted on Water”ı Amerikan, Avustralyan, Fransız ve Hint aksanıyla söyleyen Demirkan seyirciden alkış topladı.

Gecede sanatçı, “İstanbul”, “Sade”, “Dönmüyorsun”, “Koparılan Çiçekler”, “Öyle de Güzel” gibi yeni parçalarını seslendiriken aynı zamanda dillerden düşmeyen “Açık Adres”, “Zor Kadın”, “Vur Yüreğim”, “Bir Çaresi Bulunur” şarkılarını da seslendirdi.

“İyi ki geldiniz, çok teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere!” dedikten sonra sanatçı “Rengarenk” şarkısını Açıkhava seyircisiyle hep bir ağızdan seslendirdi. Yerinde duramayan izleyiciler ayağa kalkarak dansları ve alkışlarıyla sanatçıya eşlik etti. Sanatçı sahneyi terkettikten sonra alkış ve tezahüratlara dayanamayarak bis yaptı ve “Oyna” şarkısını seslendirdi.

Gecede Sertab Erener’i dinlemeye gelenler arasında Mustafa Ceceli ve Model grubu da vardı.

İstanbullular “Avea İle Yıldızlar Açıkhava’da” konserlerine, Erol Evgin, Kenan Doğulu ve MFÖ ile devam edecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler