Taj Express Zorlu PSM’de perde açtı

Hindistan’ın ikonik müzikleri ve danslarını buluşturan şov Taj Express, Zorlu PSM’de sahneleyeceği 8 performansın ilkini, 25 Ocak Çarşamba günü sergiledi.

Yayınlanma: 25.01.2018 - 19:34
Abone Ol google-news

Hindistan’ın ikonik müzikleri ve danslarını buluşturan şov Taj Express, Zorlu PSM’de sahneleyeceği 8 performansın ilkini, 25 Ocak Çarşamba günü sergiledi. Taj Express’in yanı sıra, dans atölyesi, yoga etkinliği, film gösterimleri ve DJ Ravish’in partisi de 28 Ocak’a kadar Zorlu PSM’de olacak.

Bir insanın tutkusunu ve başka bir insanın dehasını konu alan müzikal, dünyanın en üretken film endüstrisinin sırlarını ve sihirlerini sahneye taşıyor. Yönetmenliğini Bollywood’un ünlü ismi Shruti Merchant’ın üstlendiği prodüksiyonun koreografisi ise ödüllü isim Vaibhavi Merchant’a ait. Şova, Akademi Ödüllü besteci A.R. Rahman’ın eserlerinin yanı sıra, Hint besteciler Salim & Sulaiman Merchant ve Monty Sharma’nın da parçaları eşlik ediyor. Gösteri tarihleri şöyle: Bugün 21.00, yarın 16.00 ve 21.00, pazar 15.00 ve 20.00. Ayrıntılı bilgi: www.zorlupsm. com, www.biletix.com.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler