Kraliçe Bomonti’de

Sinpaş’ın 1,.2 milyarlık yatırımı 1080 ünite görücüye çıktı. Proje modüler olarak tasarlandı.

Yayınlanma: 06.03.2016 - 20:30
Abone Ol google-news

Sinpaş’ın uzun zamandır merak edilen, daha once Bomonti Time Residence adıyla bilinen projesi nihayet görücüye çıktı. Proje İstanbul’un yeni merkezlerinden birinde; Bomonti’de. Lokasyon gerek İstanbul trafiğine nefes aldıran tünellerin yanında olması gerekse Osmanbey-Şişli hattına yürüyüş mesafesinde olması dolayısıyla çok kıymetli. Bölge nedense satış konusunda başarısız projeler dolayısıyla gereken parlak lokasyonlar arasında henüz hak ettiği yeri almış değil. Ama eski “merkez” kavramının adeta tanımı gibi.

Şehrin merkezinde

Proje Sinpaş’ın bana sorarsanız ilk gerçek şehir projesi. Konseptindeki tavır da Sinpaş için bir ilk, şehir merkezine uzaklık belirtmeye gerek olmayan lokasyon da bir ilk. Firma, uzun yıllardır adını bile neredeyse bilmediğimiz ilçelerde proje yapıp, o bölgeyi kalkındıran, yeni merkezler yaratan bir firma. Şehir dışındaki müstakil hayatı da, merkezlerde benzer fiyata sahip olunamayacak site hayatını da İstanbullunun hayatına kattı. Firmanın en önemli özelliği bu kadar ‘yeni’ şeyi bir arada sunarken, fiyatlarda değil ama ödeme planlarında çok cazip alternatifleri de masaya koyması oldu. Düşük taksitli az peşinatlı planların satışa etkisini ilk ıspat eden firmadır Sinpaş. Hal böyle olunca da, yatırımcının yeni projelerini hevesle beklemesi şaşırtıcı değil.

Queen, Sinpaş için sadece lokasyon açısından değil ortalama metrekare fiyatı açısından da bir ilk. Zira firma, bugüne kadar belirli ünitelerde bu fiyat yelpazesini yakalasa da ortalama metrekare bedelinde bu yüksek fiyat marjında ilk kez bir proje gerçekleştiriyor. Satış bedeli metrekarede 11 bin TL ile 18 bin TL arasında. Ancak fiyat ortalaması, Bomonti’nin diğer rezidans projeleriyle mukayese edildiğinde yine de yaklaşık 1500-2000TL kadar düşük görünüyor.

Moduler sistem

Projede, evler moduler sisteme uygun olarak tasarlanmış. Yani, illa size önerilen kat planlarını ve metrekareleri tercih etmek zorunda değilsiniz. 50,80 ve 100 metrekare olarak üç alternatifli olarak seçeceğiniz daireyi büyütebilir veya küçültebilirisiniz. Özellikle bu lokasyon ve içinde bulunduğumuz stabil olmayan ekonomik göstergeler gözönüne alındığında bu alternatifli sistem kuşkusuz çok işe yarayacak. Şimdiden bu proje için diyebilirim ki, yabancı yatırımcıların bölgeye ama özellikle bu projeye çekilmesi şart. Queen Central Park’ta unite sayısı 1080. Modüler sistemli evleri de düşündüğünüzde, hem yabancı yatırımcı açısından hem genç nufus açısından satın alma iştahının kabaracağını düşünmek yanlış olmaz.

Central Park

Projede 10 dönümlük, Central Park’tan esinlenilerek tasarlanan bir yeşil alan var ki yine bu bölgede başka projelerde rastlanamayacak büyüklükte bir alan. Yeşil alanlar çok katlı bir projede görsel olarak her ne kadar sadece bahçe katlarının ve düşük katların işine yarasa da, hatta kullanılmasa da ne mutlu ki konut projelerinde çok sorulan bir özellik.

Yapımcı firma: Sinpaş GYO

Proje Tipi: Rezidans

Konut Sayısı: 1080

Arsa Alanı: 26000 m2

Konut Tipleri: 1+0, 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1, 5+1

Metrekare Alanı: 350 - 100 m2

Teslim Tarihi: Eylül 2018


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler