Kuaşi kardeşler öldürüldü

Paris'teki Charlie Hebdo dergisine yapılan ve 12 kişinin ölümüne yol açan saldırının faillerinin bulunduğu belirtilen binada başlatılan operasyonda Kuaşi kardeşler öldürüldü. Rehinelerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yayınlanma: 09.01.2015 - 10:57
Abone Ol google-news

Paris'ten peş peşe saldırı haberleri geliyor... Charlie Hebdo dergisine düzenlenen saldırının faillerinden iki kardeş sabah saatlerinden bu yana Paris'e yakın bir bölgede bulunan Dammartin-en-Goële kasabasında kıstırıldı. Kardeşler bir kişiyi rehin tutuyor, polis kardeşlerin etrafını kuşatmış durumda...

İKİ KARDEŞ TERÖRİST KISTIRILDI

Çok sayıda emniyet gücünün iki gündür çok faal bir şekilde aradıkları iki terorist kardeşin izine Paris'e yaklaşık 40 km mesafede bulunan Dammartin-en-Goële kasabasında bulunan bir sanayi bolgesinde rastlandı.

İki kardeşin yakalanacaklarını fark ettikten sonra bir inşaat şirketine girerek, bir çalışanı rehin aldığı bildirildi. Kurulan kriz masasına gelen son bilgilere göre, inşaat şirketinde beş çalışanın olduğu, bu çalışanlardan birinin rehin tutulduğu öğrenildi.

OPERASYON BÖLGESİNDEN SON GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

JANDARMA VE POLİSTEN KUŞATMA

Şu anda 5 jandarma helikopterinin bölgenin üzerinde kaçan şüphelileri arıyor. Polis ve askerlerden oluşan büyük sayıda güvenlik kuvvetinin bölgeye sevkedildiği bildirildi.

Paris Paris Charles De Gaulle Havalimanı'nda bazı pistlerin kapatıldığı öğrenildi.

Bu arada, Jandarma Genel komutanı olay yerinde, operasyonun silahlı yönünü yönetecek. Güvenlik güçlerinin, saldırganları canlı olarak ele geçirmek istediği belirtiliyor.

SALDIRGANLAR: HEP BERABER HAVAYA UÇACAĞIZ

Fransa'da operasyona hazırlanan güvenlik güçlerinin iki saldırgan ile telefon ile irtibata geçtikleri bildirildi. Saldırganlara yapılan teslim olun çarısına alınan cevabın ise, "Teslim olmayacağız. Şehit olmak istiyoruz. Operasyonu durdurun kesinlikle teslim olmayacağız, hep beraber havaya uçacağız" olduğu bildirildi.

'ÜZERLERİNDE BOMBA VAR' İDDİASI

Teröristler polislere üzerlerinde güçlü bombaların olduğunu iletti. Bölgenin yakınında bulunan okullardaki çocuklar, olay yerinden uzaklaştırılarak  spor salonlarına konuldular.

Polis, Charlie Hebdo tetikçilerini kovalıyor - VİDEO




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler