Bozcaada’da kendine has bir festival

Bozcaada Caz Festivali bu yıl 27-28-29 Temmuz tarihlerinde adanın en ünlü koyu Ayazma’daki Tarihi Manastır’ın bahçesinde gerçekleşecek.

Yayınlanma: 25.07.2018 - 21:10
Abone Ol google-news

Bozcada Caz Festivali için geri sayım başladı. Etnik, Funk, Balkan, özgür caz ve pop soundlarının canlı performanslarla taçlanacağı Kendine Has Festival, 27-28 ve 29 Temmuz’da Ayazma Koyu’ndaki Tarihi Manastır’ın doğayla iç içe bahçesinde gerçekleşecek. Tüm müzikseverler bu yıl yine çok farklı jenerasyonlardan oluşan canlı konser performanslarıyla kendine has bir eğlence deneyimi yaşayacaklar. Üç gün boyunca sürecek müzik yolculuğuna bu yıl atölyeler, gastronomi tadımları ve sosyal projeler gibi etkinlikler de eşlik edecek.

İddialı isimler...

Bozcaada Caz Festivali’nin üç gün sürecek ve müzikseverlerin üç gün boyunca alternatif müzikle hız kesmeyen eğlencenin tadını çıkaracağı konser programında; Yarım Dünya Klarnet Trio’dan etnik müziğiyle kendine has bir dinleyici kitlesi yaratan Deniz Mahir Kartal’a, sevilen müzik grubu Kara Orkestra’nın başarılı vokalisti ve son yılların en iyi saksofoncusu olarak görülen ismi Korhan Futacı’dan Bozcaada Ensemble’a kadar iddialı isimler dikkat çekerken kendine has festival sahnesini ayrıca, Ceylan Ertem, Kaan Düzarat, Nilipek ve gitarın duayenlerinden Sarp Maden gibi müziğin güçlü isimleri renklendirecek.

Yan etkinlikler

Bu sene Bozcaada Caz Festivali’nin müzik dışında farklı disiplinlerden oluşan yan etkinlikler programı oldukça geniş. Gastronomi, çocuk atölyeleri, beden odaklı atölyeler, tadım etkinlikleri ve daha fazlasından oluşan yan etkinlikler festival boyunca katılımcıları, Pavli Bozcaada başta olmak üzere adadaki farklı mekânlarda ağırlayacak. Pavli Bozcaada’da Yoga, Hareket ve Doğaçlama, Vücut Farkındalığı, Soundpainting, Çocuklar ve Ebeveynler için Doğaçlama Hareket gibi atölyelerin yanında, Oğul Türkan ile Kendine Has Lezzetler ve Levon Bağış’ın Ada Tadımları yan etkinliklerin gastronomi bölümünü oluşturuyor. Değişen eğlence endüstrisi ile ilgili 140 Journos moderatörlüğünde gerçekleşecek oturum ise yine dikkat çekici etkinliklerinden biri.

PROGRAM

27 TEMMUZ CUMA

Alp Ersönmez Cereyanlı feat Erik Truffaz
Ceylan Ertem
Lahza
Yarım Dünya Klarnet Trio
Harun İzer- dj set

28 TEMMUZ CUMARTESİ

Bozcaada Ensemble
Ercüment Orkunt ‘Low Profile’
FourinThePocket
Kerem Akdağ-dj set

29 TEMMUZ PAZAR

Deniz Mahir Kartal feat Sarp Maden
Emir Ersoy ‘Projecto Cubano’
Korhan Futacı ‘Pavli Experiment’
Nilipek
Kaan Düzarat –analog kültür dj set

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler