Caz festivalinde sürpriz isimler!

Bu yıl 17-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 28. Akbank Caz Festivali’nde konser verecek sanatçılar arasında sürpriz isimler yer alıyor.

Yayınlanma: 09.08.2018 - 22:57
Abone Ol google-news

Akbank Caz Festivali 21 Ekim’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda kontrbas, davul ve piyanonun güç birliği yaptığı ünlü grup The Bad Plus’ı ağırlayacak.

Festivalde ayrıca bir hikâye anlatıcısı olarak, çağdaş kadın ozan geleneğini sürdüren Jehan Barbur ile aktör, yönetmen, ressam ve müzisyen Fırat Tanış, 19 Ekim’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde birlikte sahne alacaklar. İngiltere’nin önde gelen caz müzisyenlerinden saksofoncu, besteci ve grup lideri Nubya Garcia da 23 Ekim’de Babylon’da festivale renk katacak isimler arasında yer alıyor.
Organizasyonu ve içerik programlaması Pozitif işbirliğiyle gerçekleştirilen 28. Akbank Caz Festivali’nin açıklanan programı kapsamında; 23 Ekim’de Volkswagen Arena’da İngiliz caz sahnesinin gelmiş geçmiş en başarılı sanatçılarından Jamie Cullum, 26 Ekim Cuma günü Babylon’da Bixiga 70, 21 Ekim Pazar günü CRR’de trompetinin berrak sesiyle tanınan, çağdaş caz sahnesinin kendinden en çok söz ettiren isimlerinden Avishai Cohen ve 19 Ekim Cuma günü Babylon’da Karl Hector & The Malcouns sahne alacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler