Bu festival rengârenk...

GezginFest Van, 7 Eylül’de başlayacak.

Yayınlanma: 15.08.2018 - 23:14
Abone Ol google-news

Doğu’nun ilk ve tek gençlik müzik festivali olma özelliğine sahip “GezginFest Van” 7-8-9 Eylül tarihlerinde Dokuzağaç Köyünde yer alan Ada Gevaş İskelesi’nde gerçekleşecek. Interrail Türkiye ve

Hayal Kahvesi ortaklığı ile organize edilen GezginFest Van’da konserler dışında; oyunlar, atölyeler, film gösterileri, sabah sporu gibi etkinlikler de olacak.
80 binden fazla doğa, kamp, seyahat severin katılmasının beklendiği GezginFest Van, insanı ve doğayı seven hayvanlara saygı gösteren “mutluluk paylaştıkça güzeldir” felsefesini benimseyen festival topluluğunun katılımını hedefliyor.

3 günde 22 sanatçı

Festivalde 3 günde 22 sanatçı ve grup sahne alacak. Doğu batı kültürünün sosyal etkileşiminin arttırılması amacı ile yola çıkan festivalde Athena, Teoman, Selda Bağcan, Kardeş Türküler, Ezhel, maNga, Ahmet Aslan, İlkay Akkaya, Melek Mosso, Can Bonomo, Sena Şener, Shantel, Emir Can İğrek, Fatma Turgut, Yener Çevik, Kurtalan Ekspres, Gazapizm, İlyas Yalçıntaş gibi sanatçılar festival sahne alacak. Festival’de ayrıca; 9 yıl sonra Akdamar Kilisesi’nde gerçekleşecek ayine İran, Gürcistan, Azarbeycan, Ermenistan gibi civar ülkelerden onbinlerce kişinin katılamını beklenirken, dünyaca ünlü İran’lı müzisyen Mohsen Nomjoo da performans sergileyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler