Bodrum’da Caz tınıları

Biletleri satışa çıkan Bodrum Caz Festivali, 1-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yayınlanma: 17.08.2018 - 21:57
Abone Ol google-news


Festival, 1 Eylül’de Türk Deniz Kuvvetleri Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası Solist: Sibel Köse konseri ile Bodrum Belediye Meydanı’nda başlayacak.

Gece ve Caz bölümünde Off Gümüşlük’te 1 Eylül’de Pop ve Caz’ın kesiştiği yerde şarkı söyleyen Şenay Lambaoğlu sahne alacak.

2 Eylül’de Off Gümüşlük’te Pop ve Caz Üzerine sohbette Cüneyt Özdemir konukları ile bu yılın teması olan pop ve cazın birleştiği ve ayrıldığı noktalar üzerine söyleşi gerçekleştirecek. Aynı gün İlhan Erşahin, sevenleriyle İstanbul Sessions projesiyle Off Gümüşlük’te buluşacak.  

3 Eylül’de, caz dinleyerek büyüdüğünü söyleyen Nükhet Duru, “Nükhet Duru Sings Jazz” konseri ile Off Gümüşlük’te konser verecek.

‘Yeni Nesil Kütüphane’ sloganı ile açılan ZAI, Yıldız İbrahimova & Kaan Bıyıkoğlu konserine 4 Eylül’de ev sahipliği yapacak.

Yine aynı gece Antik Tiyatro’da Kenan Doğulu “İhtimaller Projesi” konseri gerçekleşecek. 5 Eylül’de Shalosh Trio, Yalıçiftlik’te açılan Stella Jazz Club’da sahne alacak. Aynı gün, Off Gümüşlük’te ise uzun zamandır Amerika’da yaşayan Fahir Atakoğlu, popüler eserlerini çalacak.

6 Eylül’de Bodrum İskele Meydanı’nda ülkemizde ilk kez Caz Yüksek Lisans Eğitimi veren Bahçeşehir Üniversitesi’nin Caz Kentet konseri halka açık olarak gerçekleşecek. Gece ve Caz bölümünde Ayşe Sicimoğlu Quartet, New Music adını verdikleri çalışmaları ile Off Gümüşlük sahnesinde olacak. 7 Eylül akşamı Barbaros Bay Reserve Residences ve Kempinski Hotel Barbaros Bay ev sahipliğinde Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars konseri gerçekleşecek.

7 Eylül’de Lüksemburg Büyükelçiliği desteği ile katılan Greg Lamy Trio, çağdaş caza ışık tutan yenilikçi yaklaşımıyla Off Gümüşlük’te sahne alacak.

8 Eylül’de Festival, yine Bodrum İskele Meydanı’nda gerçekleşecek olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Solist: Jülide Özçelik konseri ile devam edecek. Off Gümüşlük’te ise yüksek enerjisi ile izleyiciyi kucaklayan İstanbul Funk Unit sahne alacak. 9 Eylül’de Off Gümüşlük konserleri Güz Şarkıları – Güvenç Dağüstün & Ece Dağıstan konseri ile sona erecek. Ayrıca festival üç sergiye de ev sahipliği yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler