Uwe Ommer İstanbul’da

Meslekte 52. yılını kutlayan Alman asıllı fotoğraf sanatçısı Uwe Ommer’ın “Fifty Years & More to Come” (Elli Yıl ve Dahası) başlıklı bireysel sergisi Gama Art Gallery’de ziyaretçilerini bekliyor.

Yayınlanma: 04.11.2018 - 23:18
Abone Ol google-news


Nü fotoğraf sanatçıları arasında yaşayan en ünlü birkaç sanatçıdan birisi olan Uwe Ommer daha önce de “1000 Families” (Bin Aile) ve “Families & Teens” (Aileler ve Ergenler) serileri için Türkiye’deki pek çok aile ile çalışmış, ülkenin hemen hemen her köşesine gitmiş ve daha önce eserleri sergilenmiş bir sanatçı.

Uwe Ommer’in retrospektif içerikli son çalışmalarından bazı örneklerin de ilk defa sanatseverler ile buluşacak olan “Fifty Years & More to Come”  adlı bireysel sergisi Cüneyt Ayral’ın küratörlüğünde açılıyor.

Uwe Ommer’ın en önemli özelliklerinden birisi ünlü isimlerin fotoğraflarını çekmiyor oluşu. “Ünlülerin fotoğraflarını çeken çok sanatçı var, oysa benim derdim yarına bugünü bırakmak” diyen Uwe Ommer fotoğrafları ile hiciv de yapmaktan geri durmamış ve özellikle politik figürleri hicveden fotoğraflar da çekmiş.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler