Sevilen ikili yeniden ENKA’da

ENKA Kültür Sanat, geçtiğimiz yıl Astor Piazzola’nın bandoneon ve gitar konçertosunu seslendirmek üzere bir araya gelen Tolga Salman ve Kağan Korad ikilisini yarın, yeniden bir araya getiriyor.

Yayınlanma: 05.11.2018 - 22:33
Abone Ol google-news

Klasik batı müziği eğitimini Türkiye ve Almanya’da tamamlayan Tolga Salman, modern tango müziğinin önde gelen bestecileri ve uyarlama ustalarının etkisiyle 2002 yılında bandoneon çalışmalarını yoğunlaştırdı. Çok sayıda tecrübeli müzisyenle birçok projede yer alan Salman, senfonik müzik topluluklarıyla ve şeflerle sahneye çıktı.

Müzikal eğitimini Bilkent Üniversitesi’nin Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü’nde tamamlayan Kağan Korad ise lisans ve sanatta yeterlik programlarından yüksek onur derecesiyle mezun oldu. Avrupa, Amerika, Asya ve Afrika kıtalarında birçok ülkede sayısız konser veren Korad, yer aldığı projelerde birçok farklı eserin dünya prömiyerlerini gerçekleştirdi.

Kültür Sanat Müzik Buluşmaları’nın 30. yılında ENKA, Tolga Salman ve Kağan Korad ikilisinin keyifli sahnesini, yarın akşam 20.30’da ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’na taşıyacak. 30 TL olarak fiyatlandırılan konser biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşılabilinir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler