Anadolu Ateşi İstanbul Dans Akademisi açıldı

Şişli'deki akademi merkezinde düzenlenen açılış töreninde konuşan Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, akademinin şubelerinin şimdilik İstanbul, Ankara, Antalya ve Gaziantep'te bulunduğunu belirtti.

Yayınlanma: 20.11.2013 - 10:49
Abone Ol google-news

Erdoğan, en yakın zamanda şubelerin Türkiye'ye yayılmasını hedeflediklerini anlattı. Yola çıktıklarında dansçı bulmakta zorluk çektiğini aktaran Erdoğan, ''Çalışma yaptığımız Hollanda, Kanada ve Kübalı hocalarımızla şimdi birçok alanda sertifika verebilecek programımız var'' dedi. Eğitime, 4 yaş grubundan başlandığına işaret eden Erdoğan, ''Bale için 6 yaş, modern dans için 4 yaş, halk dansları için yine 4 yaş grubundan çocuklardan alıyoruz. Böylelikle 750 civarında öğrencimiz var. Okullara gidip, okuldakileri de saydığımızda bu sayı bin 500'ü geçiyor'' diye konuştu. Açılış töreni, Kıvılcım dans grubunun gösterisinin ardından düzenlenen kokteylle sona erdi.Akademide; çocuklar ve yetişkinler olmak üzere iki ayrı kurs programı bulunuyor.

Anadolu Ateşi İstanbul Dans Akademisi, halk danslarından modern danslara, klasik baleden Anadolu Ateşi repertuvarına kadar farklı alanlarda eğitim verecek.Anadolu Ateşi'nin dans eğitmenleri ve alanında uzman dansçılar tarafından verilen eğitimlerle, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak, sanatsal yeteneklerine yön vermek, ritm ve dans yeteneğini kuvvetlendirmek gibi gelişmeler amaçlanıyor. Yaş sınırlaması olmayan yetişkin kurs programlarında ise pilates ve yoganın yanı sıra özel dans dersleri veriliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler