Haftanın yenileri

Haftanın yenileri

Yayınlanma: 06.12.2018 - 23:31
Abone Ol google-news

 

Ahmet Boyacıoğlu’nun ikinci yönetmenlik çalışması “Paranın Kokusu” bu hafta vizyona girdi. Sofya, Nürnberg gibi yurtdışı festivallerde gösterilen, ardından İstanbul Film Festivali ve Gezici Festival ile izleyiciyle buluşan film bu hafta da Ankara ve İstanbul’da gösterime girdi. Başrollerini Murat Kılıç, Şevval Sam, Emrah Kolukısa, Rıza Sönmez gibi isimlerin paylaştığı ve çekimleri Ankara ve Sinop’ta tamamlanan film Ankara’nın bir kenar mahallesinde yaşayan taksi şoförü Mehmet, kahve işletmecisi Metin ve işsiz gazeteci Adnan’ın öyküsünü anlatıyor. Bir kenar mahalle komedisi olarak başlayıp, beklenmedik bir yöne evrilen Paranın Kokusu, türler arasında gezinirken günümüz Türkiyesine dair çarpıcı tespitlerde bulunuyor. Film Ankara’da Büyülü Fener (Kızılay) ve Cinemaximum (Armada), İstanbul’da ise Bakırköy Cinemaximum (Marmara Forum) salonlarında izlenebilir.

-“Şeytan Geçidi Enhara”: Onur Aldoğan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu korku, gerilim türü filmde Hakan Yusufoğulları, Yasemin Yıldız ve Irmak Karakoç gibi isimler rol alıyor. Film, bilmedikleri bir yerde uyanan 8 kişinin hikâyesini konu ediyor.

-“Kafalar Karışık”: Sosyal medyada yayımladıkları videolarla ünlenen Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin’in başrolünde yer aldığı “Kafalar Karışık”, bir komedi filmi. Yönetmenliğini Yücel Yolcu üstleniyor.

-“Şampiyon”: Biyografik film, efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde bir araya gelen Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki büyük aşkın hikâyesini konu ediyor. Ahmet Katıksız yönetmenliğini yaparken, Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah, Fikret Kuşkan gibi filmde yer alıyor.

-“ÖLÜMCÜL MAKİNELER”: Bilimkurgu, macera, aksiyon filminin yönetmenliğini Christian Rivers yapıyor. Hera Hilmar, Hugo Weaving, Robert Sheehan gibi isimlerin yer aldığı film, büyük bir yıkımın ardından kurulan yeni düzende hayatta kalmaya çalışan insanların hikâyesini konu ediyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler