Yeni nesil sanatçılar geliyor

Yeni nesil sanatçı platformu BASE, yarın Türkiye’nin dört bir yanından yeni mezun sanatçı adaylarını Galata Rum Okulu’nda sanatseverlerle buluşturacak.

Yayınlanma: 18.12.2018 - 23:47
Abone Ol google-news

Seçici kurulunda Ali Akay, Ahmet Elhan, Arie Amaya-Akkermans, Aslı Altay, Başak Doğa Temur, Burçak Bingöl, Ceren Erdem, Deniz Artun, Derya Yücel, Ferhat Özgür, Hale Tenger, Huma Kabakcı, İnci Aksoy, Nathalie Angles, Sara Reza, Seyhun Topuz, Şener Özmen ve Yunus Büyükkuşoğlu’nun bulunduğu BASE’de güzel sanatlar fakültesi mezunu 94 yeni nesil sanatçının 105 yapıtından oluşacak sergi yer alacak.

Mezuniyetten profesyonel sanat hayatına geçişte genç sanatçı adaylarına destek olmayı, onlara üretimlerini sergileme, sanat dünyasının önde gelen isimleriyle tanışma imkânı sunmayı amaçlayan BASE süresince, kültür-sanat dünyası da, “BASE Talks” adı altındaki panel ve söyleşilerde bir araya gelecek.

4 gün boyunca pek çok eğitim ve atölyenin yanı sıra, 30’a yakın panelde 70’ten fazla ismi ağırlayacak “BASE Talks”, her gün 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler