Jülide Özçelik’in ‘Nefes’i...

Jülide Özçelik’in 3. albümü “Nefes” 10 Ocak’ta tüm müzik marketlerde ve 25 Ocak’ta da tüm dijital platformlarda yerini alacak. Tüm düzenlemelerin Cem Tuncer’e ait olduğu albüm özgün ve yeniden düzenlenmiş 9 şarkıdan oluşuyor.

Yayınlanma: 06.01.2019 - 21:56
Abone Ol google-news

Jülide Özçelik’in söz ve müziği kendisine ait olan “Karanlıkta Kaldım” ile açılan albüm, Black grubundan tanıdığımız Colin Vearncombe’a ait müziği ve Jülide Özçelik’in sözleriyle “Kırılsam Bile” ile devam ediyor, hemen arkasından gelen Özdemir Erdoğan’a ait “Gurbet” yeni yorumuyla albümün öne çıkanlarından. Müziği Cem Tuncer’e sözleri Jülide Özçelik’e ait “Umut”un ardından albüme adını veren müziği Jülide Özçelik’in kızı Nisan Dikeçligil’e sözleri Jülide Özçelik’e ait “Nefes” geliyor. Refik Başaran’ın ünlü eseri “Cemalım”, Ediz Hafızoğlu’nun Nazdrave 13 albümünden bildiğimiz “Renkli Düşler”i, Neşt Ertaş’ın “Neredesin Sen”i ve Yıldırım Gürses’in ünlü eseri “Sonbahar Rüzgârları” da yeni düzenlemeleriyle albümdeki yerlerini aldılar.

Jülide Özçelik’e albümde gitarda Cem Tuncer, piyanoda Ercüment Orkut, davulda Ediz Hafızoğlu, kontrbasta Volkan Hürsever, bas gitarda Efecan Tuncer, saksofonda Engin Recepoğulları eşlik ediyor. “Nefes”in ilk konseri de 5 Şubat 2019 akşamı Zorlu Studio’da gerçekleşecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler