‘Dede Bana Atatürk’ü Anlat’ kitap fuarında

Prof. Dr. Yaşar, torunuyla birlikte hazırladığını kitabını imzalayacak.

Yayınlanma: 10.01.2019 - 23:34
Abone Ol google-news

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinin eski dekanı Prof. Dr. Ahmet Necmi Yaşar, torunuyla birlikte hazırlayıp, kaleme aldığını belirttiği, “Dede Bana Atatürk’ü Anlat” adlı kitabının tanıtımını 12-13 ocak günleri Adana Kitap Fuarı’nda yapacak, okurlarına imzalayacak.

Bir haber portalı için kaleme aldığı, “‘Dede Bana Atatürk’ü Anlat” başlıklı yazılarını kitaplaştıran Prof. Dr. Yaşar, yoğun bir emek ve hazırlık sonrası yayımlanan kitabını Adana Kitap Fuarı’na yetiştirdiği için mutlu olduğunu kaydetti, şunları söyledi:

“ Kitabın en önemli özelliği; Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü tanımak ve anlamak isteyen çocuklarımıza hitap edebilecek bir dille yazılmış olması. Dileğim; torunları ya da çocuklarına Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatmak isteyen büyüklerin bu kitabı bir rehber olarak değerlendirebilmeleri. Torunum Ahmet Rüzgar Özlü’nün Atatürk’ü sevmesinden yola çıkarak, ‘çocuk gözünden Atatürk’ü yansıtmaya çalıştığım bu kitabın anlamı ve manevi değerinin çok büyük olduğu inancındayım.”
Eski Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Necmi Yaşar’ın, torunuyla birlikte kitapseverlerle buluşacağı imza günü 12 - 13 Ocak günleri 11 - 14 saatleri arasında Adana Kitap Fuarı Kahramanlar.Org standında yapılacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler