9. Turhan Selçuk Karikatür Yarışması başvuruları başlıyor

Milas Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması başvuruları başladı.

Yayınlanma: 14.01.2019 - 22:58
Abone Ol google-news

 

Yarışmanın son başvuru tarihi 30 Nisan olarak belirlendi. Konu kısıtlamasının olmadığı yarışma tüm çizerlere açık olacak.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın da yer aldığı seçici kurulda karikatüristler Kamil Masaracı, İzel Rozental, Aslı Alpar, Turgay Karadağ, Halit Kurtulmuş, Adriana Mosquera-Nani (Kolombiya), Christina Sampaio (Portekiz), Serter Karataban ve Turhan Selçuk’un eşi Ruhan Selçuk isimleri yer alacak.

Yarışma sonuçları 20 Mayıs’ta açıklanacak, olup ödül töreni ise 13 Eylül’de düzenlenecek. Ödül töreniyle birlikte Çöllüoğlu Hanı içerisinde sergilenmeye değer görülen ve ödül alan karikatürlerin yer alacağı bir sergi açılacak. Sergi 1 Ekim’e kadar açık kalacak.
Yarışmanın birincisine 7 bin 500, ikincisine 5 bin ve üçüncüsüne 3 bin TL ödül verilecek.
Yarışmaya katılacak sanatçıların eserlerini “9. Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması - Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Hisarbaşı Mahallesi Belediye Caddesi No: 24/A 48200 Milas, Muğla” adresine ya da [email protected]  ve [email protected] e-posta adreslerine göndermesi gerekiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon