En iyileri Malek ve Close

Amerikan Oyuncular Sendikası’nın ödülleri dağıtıldı.

Yayınlanma: 28.01.2019 - 22:52
Abone Ol google-news

Oyuncular Sendikası Ödülleri önceki gece düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Ödüller önümüzdeki ay dağıtılacak Oscar ödülleri için önemli bir işaret olarak kabul ediliyor.
Amerikan Oyuncular Sendikası’nın bu yıl 25. kez verdiği ödüllerde gecenin en prestijli unvanı olarak kabul edilen Tüm Kadro (Ensemble) ödülünü “Black Panther” filminin oyuncu kadrosu aldı. TV kategorisinde bu ödül drama dalında “This Is Us”, komedi dalında ise “The Marveouls Mrs. Maisel” adlı yapımlara verildi.

Glenn Close “The Wife” adlı filmdeki performansıyla Altın Küre’den sonra Oyuncular Sendikası’nın ödülünü de alarak bu yıl Oscar’a en yakın kadın oyuncu olduğunu kanıtlamış oldu. Bu dalda En İyi Erkek Oyuncu Ödülü ise “Bohemian Rhapsody” adlı filmde Freddie Mercury’yi canlandıran Rami Malek’e gitti. En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü “A Quite Place” ile Emily Blunt’ı, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü ise “Green Book” ile Mahershala Ali’nin oldu. TV kategorisinde Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü “Killing Eve” ile Sandra Oh alırken, En İyi Erkek Oyuncu ödülü “Ozark” ile Jason Bateman’ın oldu. Komedi dalında En İyi Kadın ve Erkek Oyuncu ödülleri “The Marvelous Mrs. Maisel” adlı dizinin oyuncularına, Rachel Brosnahan ile Tony Salhoub’a verildi.

TV kategorisinde TV Filmi ya da Mini-Dizi dalında En İyi Kadın Ödülü’nü “Escape At Dannemora” ile Patricia Arquette alırken, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü bu dalda neredeyse tüm ödülleri alan Darren Criss (“Assassination of Gianni Versace”) aldı. En İyi Aksiyon Sahnesi Performansı ödülleri ise sinema dalında “Black Panther”, TV dalında “Glow” adlı yapımlara verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler