İDOB konserleri Süreyya’da...

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, bu ay “Alman Romantikleri”, “Senfonik Konser”, “İngiliz-Amerikan Besteciler” adlı konserleri Süreyya Opera Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşuyor.

Yayınlanma: 03.02.2019 - 23:13
Abone Ol google-news

İstanbul Devlet Opera ve Balesi solistlerinin vereceği “Alman Romantikleri” konseri yarın gerçekleşecek. Ünlü Alman Bestecilerin eserlerini, Piyanist Evren Büyükburç Erol eşliğinde, Mezzosoprano Özay Günay ve Bariton Önay Günay seslendirecek. Almanya’daki Romantik Hareketin öncülerinden besteci Robert Schumann’ın Dichterliebe, Frauenliebe und –leben, Myrthen, Liederkreis eserlerinden aryalar programda yer alacak.

8-9 Şubat tarihlerinde ise, Orkestra Şefi Zdravko Lazarov yönetimindeki İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nın sahnede olacağı “Senfonik Konser”de solist sanatçı olarak ise Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası Başkemancısı Tayfun Bozok yer alacak. İDOB Orkestrasının Başkemancısı Oleksandr Samoylenko. 12 Şubat’ta ise, “İngiliz – Amerikan Besteciler” konserinde ünlü İngiliz ve Amerikan bestecilerin eserlerini, İstanbul Devlet Opera ve Balesi solistleri Utku Bayburt, Ayşe Sinem Ekşioğlu, Ayşe Sezerman, Elif Tuğba Tekışık, Piyanist Aslıhan Korkmaz eşliğinde seslendirecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon