'Nöbetçi Tiyatro’da bu hafta ‘Ben Ödüyorum’

Devlet Tiyatroları’nın “Nöbetçi Tiyatro” uygulaması kapsamında bu hafta, 1 Haziran’a kadar her akşam saat 18.00’de Ankara Küçük Tiyatro’da “Ben Ödüyorum” adlı oyun sahnelenecek.

Yayınlanma: 27.05.2019 - 22:55
Abone Ol google-news

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nün sanatsal faaliyetlerden yazın da yararlanılması için hayata geçirdiği projenin ikinci haftasında Trabzon Devlet Tiyatrosunun sahnelediği “Ben Ödüyorum” Küçük Tiyatro Sahnesi’nde perdelerini açıyor.

Yves Jamiaque’nin yazdığı, Hüseyin Mevsim’in dilimize çevirdiği ve Vladlen Alexandrov’un yönetmenliğini yaptığı oyun, para vererek oluşturulan kurmaca yaşamla yüzleşmenin hüzünlü ve neşeli halleri ile “insan mutlu olabilir mi” sorusunu sorgulatıyor.
İçinde barındırdığı derin hüznü, komediyle birleştiren hayat bit tiyatrodur, tiyatro da bir hayattır düşüncesi ile yazılan oyunda, aşkta aldatılmış ve dostlukta satılmış yalnız ve mutsuz bir erkeğin, aile mutluluğunu parayla satın almak istemesi anlatılıyor.

Dekor Tasarımının Vladlen Alexandrov’a, kostüm tasarımının Fatma Sarıkurt’a, ışık tasarımının Nihat Bahar’a, koreografisinin Meltem Atagün’e ve müziklerinin Kaan Uzuner’e ait olduğu oyunda; M. Ceyhun Gen, Elvan Saliha Karahasan, Emre Ön, Rümeysa Gülendam Sağlam, Ogün Kılıç, Ayşe Songül Natır rol alıyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler