Karikatür Atölyesi'nin sezonun son sergisine yoğun ilgi

Karikatür Atölyesi’nin sezonun son sergisi olan Ege ve Merve Yarım İllüstrasyon Sergisi yoğun bir ilgiyle açıldı.

Yayınlanma: 03.06.2019 - 12:31
Abone Ol google-news

Karikatür Atölyesi’nin sezonun son sergisi olan Ege ve Merve Yarım İllüstrasyon Sergisi yoğun bir ilgiyle açıldı. Sezon boyu usta çizerleri Ankaralı sanatseverlerle buluşturan Atölye son sergisini gençlerle yaptı.

"ATÖLYEMİZE GÖSTERİLEN İLGİ MUTLULUK VERİCİ"

Sergi açılışında konuşan Atölye Kurucusu Emre Yılmaz “Sezonu 14 sergi ile tamamlıyoruz. Beklentimizin çok üzerinde bir ilgi ile karşılaştık. Atölyemize gösterilen bu ilgi bizleri çok mutlu etti. Çok verimli bir sezon oldu. Yeni sezonda daha güzel etkinliklerle tekrar sizlerle birlikte olacağız. Ege ve Merve çok küçük yaşlarda tanıştığımız çizerler. Hikayeleri bizler için tam bir başarı hikayesi. Gençlerle sezonu tamamladığımız için çok mutluyuz.” dedi.

"YAPTIĞIMIZ İŞ ÜRETİM AÇISINDAN ÇOK ZOR"

Ege Yarım ise “Böylesi bir sergi ile Karikatür Atölyesi’nde bulunmak beni çok mutlu etti. Yaptığımız iş gerçekten üretim açısından çok zor bir iş. Ablam ve ben de yalnız üretiyoruz. Buralara gelmemde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Avustralya’da yaşan Merve Yarım ise açılışa bir video kaydıyla katıldı. Merve “Başta aileme ve tüm sevdiklerime çok teşekkür ediyorum. Aranızda olmayı çok isterdim. Karikatür Atölyesi’ne bu imkanı verdiği için çok teşekkür ederim.” dedi.

Sergi Karikatür Atölyesi’nde 20 Haziran’a kadar izleyicinin karşısında olacak. Sergi sezonuna ara veren Karikatür Atölyesi’nde atölye çalışmaları yaz döneminde de devam edecek. Atölye çalışmalarına katılmak isteyenler Karikatür Atölyesi ile iletişime geçebilir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler