Can Baba’ya selam...

Uluslararası Knidos Kültür ve Sanat Akademisi (UKKSA) tarafından düzenlenen ve şubat ayından bu yana çeşitli sanat etkinlikleriyle süren “9. Knidos‘un Sır’ı Festivali” devam ediyor.

Yayınlanma: 08.08.2019 - 20:36
Abone Ol google-news

Resmi açılışı 3 Ağustos 2019 tarihinde yoğun katılımla gerçekleşen festivalin bu yılki teması “Göç ve Kimlikler” olarak seçilmişti. Festival kapsamında 10 Ağustos Cumartesi günü Kazım Akşar tarafından “Bir Delinin Hatıra Defteri” adlı tiyatro oyunu sahnelenecek ve 12 Ağustos 2019 Pazartesi günü başlayıp üç gün sürecek olan “Can Yücel’e Bin Selam” anma etkinlikleri yapılacak. Anma etkinlikleri kapsamında 13 Ağustos Salı günü Nebil Özgentürk’ün özel sunumu ile “Can Yücel Belgesel” gösterimi ve Hüsnü Arkan konseri gerçekleştirilecek.
Yapılacak tüm etkinlikler süresince ulusal ve uluslararası düzeyde yaklaşık 165 sanatçının resim, heykel ve seramik alanlarında üretmiş oldukları sanat eserlerinin sergileri gezilebilecek.

 

CAN YÜCEL ANMA ETKİNLİĞİ

- Saat 11.00’de mezarı başında anma ve Can Yücel Evi ziyareti.
- Saat 17.30’da UKKSA da söyleşi, ödül töreni ve katılımcı yazarlardan imza günü.
- Katılımcılar: Cengiz Bektaş, Adnan Özyalçıner, Nedim Gürsel, Yaşar Miraç, İsa İnan, Ayşenur Arslan, Funda Tarakçıoğlu, Ali Gök, İdil Berf, Nebil Özgentürk, Gülsen Tuncer ve Hüsnü Arkan.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler