Sinemacı gençlere çağrı

DenizBank’ın, Türsak Vakfı işbirliğinde hayata geçirdiği “4. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması” için başvurular başladı.

Yayınlanma: 11.08.2019 - 21:49
Abone Ol google-news


Bu sene ilk kez hayata geçecek senaryo geliştirme ve projelendirme sunumlarının yanı sıra, düzenlenecek yapımcı ve network buluşmaları ile yarışmanın etki alanı genişletilecek. Böylece senarist adayları desteklenirken, senaryoların filme çekilmesi için de girişimlerde bulunulacak.
Yarışmada dereceye girecek eserlerden birinci 25.000 TL, ikinci 15.000 TL ve üçüncü ise 10.000 TL ile ödüllendirilecek. En iyi film kategorisinde ise, yarışmanın En İyi İlk Film ayağını kazanacak eser, 25.000 TL tutarındaki DenizBank Özel Ödülü’ne hak kazanacak.
“4. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması”nın İlk Senaryo ayağı için son başvuru tarihi 1 Kasım 2019, İlk Film ayağı için son başvuru tarihi 2 Aralık 2019. Hem senaryo hem de film için başvuru yapacak adayların eserlerinin, daha önce herhangi bir yarışmada yer almamış olması gerekiyor. Başvurular ilksenaryo.tursak.org.tr internet sitesi üzerinden alınırken, yarışma ile ilişkili detaylara da site üzerinden ulaşılabiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler