Sıra Aspendos’ta

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen 26. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali, 1 Eylül’de başlayacak.

Yayınlanma: 19.08.2019 - 21:19
Abone Ol google-news

Festivalin açılışı, Bizet’in ünlü ve sevilen operası “Carmen” ile yapılacak. İstanbul Devlet Opera ve Balesi tarafından orkestra şefi Zdravko Lazarov yönetiminde sahnelenecek eser, 1 ve 2 Eylül’de Aspendos Antik Tiyatrosu’nda sanatseverlerle buluşacak.

Klasik balenin şaheseri “Kuğu Gölü”, 8 Eylül’de, Viyana’nın 300 yıllık, köklü bale geleneğinin başarılı temsilcisi Viyana Devlet Opera ve Balesi Birliği tarafından sahnelenirken, Antalya Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenecek “Aida” operası 12 ve 13 Eylül tarihlerinde izleyiciyle buluşacak.

‘Troya’ 16 Eylül’de EXPO’da
Murat Karahan’ın sanat yönetmenliğinde oluşturulan, DOB Genel Müdürlüğünün iddialı projesi “Troya” epik operası, 16 Eylül’de EXPO’da olacak. Festivalin kapanışı ise 18 Eylül’de Murat Karahan’ın solist olacağı gala konseriyle yapılacak. Ünlü İtalyan şef Fabrizio Maria Carminati yönetiminde Antalya DOB Orkestrası, Karahan’a eşlik edecek. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler