Salt’ta çevre üzerine belgeseller

Josh Murphy’nin yönettiği “Artifishal” belgeseli 7 Aralık saat 18.00’de SALT Beyoğlu’nda.

Yayınlanma: 03.12.2019 - 23:46
Salt’ta çevre üzerine belgeseller
Abone Ol google-news

- SALT’ın, herkesi çevre üzerindeki bireysel ve küresel etkileri sorgulamaya, aciliyet ve sorumlulukları değerlendirmeye teşvik eden “Bu son şansımız mı?” programı kapsamında 8 Aralık’a kadar SALT Beyoğlu’nda sekiz, 18-20 Aralık’ta Goethe Institut-Ankara’da beş belgesel yapım sunulacak. Gösterimler herkesin katılımına açık ve ücretsiz.

- Sanatçı ve eğitmen İnci Eviner, Arter’de 12 Aralık Perşembe akşamı saat 19.00’da “Öğrenme Sanatı” başlıklı bir konuşma yapacak. Eviner’in alternatif sanat eğitimi yaklaşımlarını Arter’de devam eden Altan Gürman (1935-1976) retrospektif sergisinden hareketle anlatacağı etkinliğe katılım ücretsiz.

- Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin dört yıldır sürdürdüğü Şiir ve Musiki Günleri, Kadıköy Belediyesi işbirliğiyle CKM Küçük Salon’da bugün 19.00’da yapılacak. Aralık ayında hayatını kaybeden Behçet Necatigil, Orhan Şaik Gökyay, Zeki Ömer Defne de anılacak. Şiirle musikiyi buluşturan etkinlikte konuk sanatçılar musiki örnekleri sunarken, katılımcılar da şiirlerini okuyabilecek, düşüncelerini dile getirebilecek. Etkinlik ücretsiz.

- Seramik odaklı galeri Meşher’de devam etmekte olan “Kalıpları Aşınca Mit, Efsane ve Masallarla Avrupa’dan Çağdaş Seramik” başlıklı güncel sergi bağlamında film gösterimleri 80’li yıllardan beri birlikte çalışan iki seramik sanatçısı Bertozzi ve Casino’ya dair 54 dakikalık İtalyanca, Türkçe altyazılı “Toz (Polvere) filmiyle devam ediyor. Film gösterimi, 4-11-18 Aralık Çarşamba / 15.00, 18.00 ve 8-15-22 Aralık Pazar / 14.00, 16.00 tarihlerinde ücretsiz izlenebilecek. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler