Kayahan'ın son hali sevenlerini üzüntüye boğdu

Kanser tedavisi gören ünlü sanatçı Kayahan sevenleri ile yeniden buluşmak için gün sayıyor. Tedavi sonrası görüntüsünde meydana gelen değişimler sanatçının hayranlarını üzdü.

Yayınlanma: 10.02.2015 - 20:12
Abone Ol google-news

Üçüncü kez yumuşak doku kanseri tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde yeniden hastaneye yatan Kayahan, sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. Usta sanatçının son hali sevenlerini bir hayli üzerken, Kayahan 14 Şubat'ta vereceği konserin hazırlıklarını son sürat tamamlıyor.

Kayahan'ın tedavi sonrası değişimini gören hayranları üzüntüye boğuldu.14 Şubat'ta Nilüfer’le Beşiktaş Balmumcu Meydanı'ında halk konseri vermeye hazırlanan Kayahan, bu özel gece için iki takım kıyafet diktirdi.

,Kanser tedavisi gören Kayahan, sevgililerin karşısına smokinle çıkacak. 14 Şubat’ta Nilüfer’le Beşiktaş Balmumcu Meydanı’ında halk konseri vermeye hazırlanan Kayahan, bu özel gece için iki takım kıyafet diktirdi.Ünlü sanatçıların yorumladığı Kayahan şarkılarının yer aldığı ’Kayahan’ın En İyileri’ albümü, 2 ayda satış rekoru kırdı.Kanser tedavisi gören Kayahan ve eskiden yakın dostu olan Nilüfer, uzun süren küslük sonrası 14 Şubat’ta verecekleri Sevgililer Günü konserine hazırlanıyor.

(bugun.com.tr)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler