‘Gri’nin 50 Tonu’nda Nükhet Duru sürprizi

E.L James’in çoksatar romandan sinemaya uyarlanan “Gri’nin 50 Tonu”nda Nükhet Duru’nun “Ben Yine Sana Vurgunum” şarkısının kullanıldığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 18.02.2015 - 04:46
Abone Ol google-news

Filmdeki R&B bestecisi The Weeknd’in “Often” adlı şarkının bir bölümünde, dikkat edilirse Duru’nun sesi duyulabiliyor. Filmin müziklerine imza atan The Weeknd’in, Duru’nun eski plak kaydındaki sesini dijital ortamda deforme ederek şarkının içine yerleştirdiği belirtiliyor. Büyük ilgi gören şarkı, video paylaşım sitesi YouTube’da şimdiden 30 milyon dinleyiciye ulaştı. Nükhet Duru, şarkının kullanılması için kendisinden ve bestecisi Ali Kocatepe’den izin alındığını, telif ödendiğini belirterek “The Weeknd, internet sitemde beni keşfetmiş ve bütün şarkılarımı sevmiş. Özellikle ‘Ben sana vurgunum’u erotik bir tınısı olduğu için çok
uygun bulmuş” dedi.

Öte yandan, geçen hafta sonunda gösterime giren “Gri’nin Elli Tonu” 292 bin kişi tarafından izlendi ve 3 milyon 800 bin TL gişe rakamına ulaştı.

Aynı gün gösterime giren ve hükümet ile Cemaat arasındaki kavgayı hükümet lehine propagandayla sunduğu eleştirilerine maruz kalan “Kod Adı: K.O.Z” filmini ise 127 bin kişi izledi. “Kod Adı: K.O.Z” 1 milyon 400 bin TL gişeye ulaştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler