Hollywood çıkarması

‘Son Umut’ filminin ABD galasına Yılmaz ve Erdoğan da katıldı

Yayınlanma: 17.04.2015 - 18:51
Abone Ol google-news

Başrollerini Russell Crowe, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’ın paylaştığı “Son Umut” (The Water Diviner) filminin ABD galası önceki akşam Los Angeles kentindeki Hollywood TCL Chinese Tiyatrosu’nda yapıldı.

Esprili paylaşımlar

Galayla ilgili Cem Yılmaz ile Yılmaz Erdoğan’ın eşi Belçim Bilgin sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

Cem Yılmaz Twitter hesabından “Selamlar, Los Angeles’ta filmin galasındayım, 4 saat sonra.. Güzel bir hatıra benim için. Burdan bişey isteyen?”, “Neticede filmcilik, turnecilik vs yani otellerde hayat hüzünlü bir şeydir, bilemezsiniz ne garip duygular,yarı açık bavular, uzaylı gibi. Ama akşam bunları De Niro ile konuşucam. Bakalım o ne hissediyo” mesajlarını paylaştı.

Cem Yılmaz “Bakalım sevecekler mi filmi, belli olmaz ameriga seyircisi, premier de olsa hissedilir inceden.. Hadi selamlar kalkiiim de giyiniim (neeey?) Bi iki duyuyorum Holywood rüyası vs diye.. Uyumuyorsan rüya değildir hahhahhahhaa... Ben ayaktayim gayet de normal her sey... Abartmamak lazım. Elli yaşıma gelmişim rüya mı kalmış hahhahhahha.... hölüvüüd rüyasıı! Hahhhahhahhaa bayılıyorum klişelere” diyerek de çıkan haberleri esprili bir dille eleştirdi.

Belçim Bilgin ise Instagram hesabından “Son Umut galası için yola koyulduk, iyi geceler Türkiye” dedi.

Oğlunun izinde...

Üç oğlunu da Çanakkale Savaşı’na gönderen Avustralyalı bir çiftçi olan Connor’ın savaşın ardından Türkiye’ye gelip uzun süredir haber alamadığı oğullarının izini sürmesini konu edinen filmin yönetmenliğini ünlü oyuncu Russell Crowe üstleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler