Yaşam mükemmel değil

Jonathan Tropper’ın romanından uyarlanan dramatik komedi, aile, ebeveynlik, mutsuzluk, yalnızlık, aşk, cinsellik, inanç temalarını başarılı bir anlatımla irdeliyor.

Yayınlanma: 24.04.2015 - 20:01
Abone Ol google-news

Erkek Ol adlı radyo programının yapımcısı Judd Altman, karısı Quinn’in bir yıldır patronu Wade’le birlikte olduğunu öğrenir. Bu ağır darbenin ardından babası Mort’un ölüm haberini alan Judd cenaze törenine katılmak için doğduğu kasabaya gelir.

Beşik ve Her Şey adlı kitabın yazarı olan annesi Hilary Altman’ın evinde toplanan dört kardeş babalarının vasiyeti üzerine Şiva yası tutmaya başlarlar. Şiva yasına göre yedi gün süresince iş ve yolculuk yapılmayacak, aile bireyleri birlikte zaman geçireceklerdir.

Tüm aile biraraya gelince eski anılar canlanır, eski aşklar ve dostluklar gündeme gelir. Judd ve kardeşleri Paul, Wendy, Phillip’in ayrı ayrı sorunları vardır.

Bir haftayı birlikte geçirmek zorunda kalan aile üyeleri birbirlerini anlamak, bağışlamak, hoş görmek, empati kurmak, dayanışmak zorunda kalırlar.

Filmin Özel Bölümler’inde Haham Boner’a göre Dini Vecibeler yer alıyor.

There is Where I Leave You (Yedi Dayanılmaz Gün) Yön: Shawn Levy Oyn: Jason Bateman, Tina Fey, Jane Fonda, Adam Driver, Rose Byrne, Corey Stoll, Ben Schwartz, Kathryn Hahn, Connie Britton / 2014, 99 dakika, Yeni Film.

Format: Blu–ray, Dvd.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler