Karikatür atölyeleri Atila Özer Karikatürlü Ev'de

3. Dönem Karikatür Atölyeleri 2. Grup Sertifika Töreni Gündüzler İ.Ö.O. , Çukurhisar İ.Ö.O. ve İsmet Paşa İ.Ö. okulları öğrencilerinin katılımlarıyla Atila Özer Karikatürlü Ev'de gerçekleşti.

Yayınlanma: 15.06.2015 - 15:06
Abone Ol google-news

Tepebaşı Belediyesi, çocuklar için sağlık, kültür, sanat, spor, çevre ve eğlence başlıklarının her biri için özenle oluşturduğu projeler ile fark yaratıyor. Özellikle çocuk merkezlerinde çeşitli atölye çalışmalarına katılan çocuklar ortaya koydukları performans ve eserler ile kente yeni bir ufuk kazandırıyor.

Kente yeni bir heyecan getiren Tepebaşı Belediyesi çocuk merkezlerinde filizlenen sanatsal atölyeler, farklı noktalarda birer çiçeğe dönüşüyorlar. Tepebaşı Belediyesi’nin çocuk politikalarının en güzel ürünleri bir dizi etkinlikle halkla buluştu.

İlk olarak 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezi’nde sahne alan çocuklar, gitar ve piyano ile hünerlerini sergileyerek yılsonu etkinliğinde bir araya geldiler. Özdilek Sanat Merkezi’nde eğitmenleri Amina Aygistova ve Özge Güncan ile çalışan öğrenciler ise ESPARK AVM’de unutulmaz bir resital verdiler.

Bir diğer önemli etkinlik ise Atila Özer Karikatürlü Ev’de gerçekleşti. 3. Dönem Karikatür Atölyeleri 2. Grup Sertifika Töreni Gündüzler İ.Ö.O. , Çukurhisar İ.Ö.O. ve İsmet Paşa İ.Ö. okulları öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşti. 3 ay boyunca usta karikatüristler, Erol Büyükmeriç, Zafer Dilekçi, Sevil Özgür, Atilla Yakşi, Sertaç Ürer,  Hikmet Cerrah, Cengiz Çalış, Ekrem Borazan, Yaşar Arda ile çalışan öğrenciler birbirinden güzel karikatürler çizdiler. Atila Özer’in eşi Vicdan Özer de sergi açılışında çocukları yalnız bırakmadı.

Etkinliklerde konuşan Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş; “Tepebaşı artık büyük, mutlu ve huzurlu bir aileye dönüştü. Bu birlikteliğin sağlanmasından dolayı çok mutluyum. Bu anlamda Eskişehir çok şanslı çünkü bizimle çalışan çok değerli eğitmenlerimiz var. Emeği geçen herkese başta belediye başkanımız Ahmet Ataç’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

3. Dönem Karikatür Atölyelerinin ikinci grubu Mart ayında başlayıp Mayıs ayında son buldu. Üç ay boyunca gerçekleştirilen karikatür atölyelerine Gündüzler İ.Ö.O., Çukurhisar İ.Ö.O. ve İsmet Paşa İ.Ö.O öğrencileri katıldı.

Karikatür Atölye çalışmalarımızı yürüten Karikatüristler Erol Büyükmeriç, Hikmet Cerrah, Cengiz Çalış, Zafer Dilekçi, Sevil Özgür, Atilla Yakşi, Ekrem Borazan, Yaşar Arda ve Sertaç Ürer’dir.

3. Dönem Karikatür Atölyelerimizin ikinci grubunu başarıyla tamamlayıp sertifikalarını almaya hak kazanan 54 öğrenci 13 Haziran 2015 tarihinde sertifikalarını aldılar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon