Ünlü tiyatrocu Şahan için ağır konuştu

Usta tiyatrocu Haldun Dormen, ünlü komedyenler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar için dikkat çeken açıklamlarda bulundu.

Yayınlanma: 04.02.2014 - 11:05
Abone Ol google-news

Tiyatronun usta ismi Haldun Dormen, dün telefonla bağlandığı “Söylemezsem Olmaz” programında dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Ünlü komedyenler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar hakkında konuşan sanatçı, Cem Yılmaz’ı Şahan’la aynı kategoriye koymayacağım, çünkü Cem Yılmaz büyük bir sanatçı. (Recep İvedik hakkında) Komedi filmlerinin bu hale getirilmesi çok yanlış. Cem Yılmaz’ın ise benim için ayrı bir yeri var” dedi. 
 
Dormen, Gökbakar’ın “Recep İvedik” serisini de eleştirdi: “Serinin yalnızca bir filmini izledim. Recep İvedik beni ilgilendirmiyor. Kemal Sunal filmlerinde durduk yere küfür edildiğini gördünüz mü? Küfrün durduk yere kullanılması beni üzüyor.”
 
KIVANÇ'A ÖVGÜ
Haldun Dormen, dün ayrıca İzmir’deki Sahne Tozu Tiyatrosu’nun kursiyerleri ile buluştu. Kendi adının verildiği tiyatro sahnesinde oyuncu adaylarıyla bir araya gelen Dormen, söyleşi sırasında Kıvanç Tatlıtuğ’a övgüler yağdırdı: “Biliyorsunuz, çoğu oyuncu gibi Kıvanç Tatlıtuğ da yakışıklılığı nedeniyle dizilere adım atanlardan. Tiyatro ya da oyunculuk eğitimi olmamasına karşın, ‘Ben oldum’ diye bir ifadeye sarılmadı. Yakışıklılığının ardına saklanmadı. Oynadığı her dizinin her bölümü adeta okul niteliği taşıdı. Oyunculuk alanında kariyerine kariyer ekledi. ‘Kurt Seyit ve Şura’ da bu konudaki kalitesinin mührüdür.”

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler