Güleriz ağlanacak çevremize sergisi Koç ve Boğaziçi Üniversitesi'nde izleyicileriyle buluşuyor

Koç Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi, Yeşiladımlar Çevre Eğitim Derneği'nin hazırladığı 'Güleriz Ağlanacak Çevremize' karikatür ve çevre sergisine ev sahipliği yapıyor.

Yayınlanma: 23.11.2015 - 16:04
Abone Ol google-news

Koç Üniversitesi Mizah Klübü, Yeşiladımlar Çevre Eğitim Derneğinin hazırladığı 'Güleriz Ağlanacak Çevremize' karikatür ve çevre sergisine ev sahipliği yapıyor.
 
Sergi 23 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 11.30'da Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde Karikaturist Kamil Masaracı’nın katılımıyla açıldı.
 
Sergi 26 Kasım 2015 saat 11.30'da ise Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’da sevenleriyle tekrar birlikte olacak. Karikatürist Piyale Madra, Kamil Masaracı ve Muhittin Köroğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek sergimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

 
Sergi Albert Long Hall’dan 28 Kasım’a kadar sürecek. Ancak yeni mekan henüz keşinleşmedi.
 
Sergide karikatürleri yer alan sanatçılar;

Aşkın Ayrancıoğlu, Behiç Ak, Burak Ergin, Cem Dinlenmiş, Cemalettin Güzeloğlu, Eray Özbek, Haslet Soyöz, İzel Rozenthal, Kamil Masaracı, Keziban Özkol, Metin Peker, Muhittin Köroğlu, Murat Sayın, Musa Gümüş, Piyale Madra, Sami Caner, Serdar Gıcıklar, Sezer Dönmez, Tan Oral ve Tufan Selçuk.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler