Yaşam mükemmel değil

Sarah Thorup ve Francesca Gregorini’nin özgün öyküsünden çekilen psikolojik dram, annelik, anne özlemi, gerçek, düş, suçluluk temalarını yetkin bir anlatımla irdeliyor.

Yayınlanma: 21.03.2014 - 01:52
Abone Ol google-news

17 yaşındaki Emanuel, babası ve üvey annesiyle birlikte yaşamaktadır. Annesi Emanuel’i doğururken yaşamını yitirmiştir, bundan ötürü gençkız kendini suçlu duyumsar. Emanuel karmaşık bir gençkızdır, kendi özel dünyasında yaşar, sıradışı düşünceleri vardır. Çevresiyle zor iletişim kurar.

Bir gün yandaki eve yeni bir komşu taşınır. Bekar anne Chloe, Emanuel’in öz annesine çok benzer. Bu gizemli komşusunu çok merak eden Emanuel onun bebeğine bakıcılık yapmaya başlar.

Bir gün Emanuel, Chloe’nin bebeğinin yapay olduğunu ayrımsar. Bebek gerçekten Yapay mıdır yoksa Emanuel’in imgelem gücü ona oyun mu oynamaktadır ?

“Yaşam mükemmel değil ama elimizdekilerle yetinmek zorundayız” iletisini veren filmde genç oyuncu Kaya Scodelario, Emanuel karakterinde çok başarılı bir yorum sunuyor.

The Truth about Emanuel ( Bir Garip Emanuel) Yönetmen: Francesca Gregorini Oyuncular: Kaya Scodelario, Jessica Biel, Frances O’Connor, Alfred Molina, Jimmi Simpson, Aneurin Barnard, Sam Jaeger / 2013, 91 dakika, Kanal D Home Video. Format: Dvd.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler