Kenan Işık hakkında son bilgi

Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan eşi "Uyutulduğu sırada tedaviye olumlu yanıt verdiği için uyandırılmıyor" dedi.

Yayınlanma: 26.03.2014 - 16:16
Abone Ol google-news

İstanbul Beşiktaş'ta 21 Mart'ta bir otelde düşme sonucu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören usta tiyatrocu Kenan Işık'ın bugün uyandırılması bekleniyor. atv'de yayımlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasının sunucusu olan Işık'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan eşi Beril Işık, uyutulma sürecinin tedaviye olumlu yanıt vermesinden dolayı risk teşkil etmediğini belirtti.

Beril Işık"Uyutulması sırasında tedaviye olumlu yanıt verdiği için şu an uyandırılmıyor. Ne kadar uyutulacağı belli değil. Uzun uyutulması bir risk değil; riskleri ve komplikasyonları önlemek için uyutuluyor. Bu kötü bir gidiş değil aksine iyi bir gidiştir. Tedaviye cevap veriyor, bizi sevindiren budur. Umutla bekliyoruz dua ediyoruz" dedi.

UMUDUMUZ YÜKSEK

Gazetecilerin sorularını cevaplandıran kardeşi Cengiz Işık ise "Uyanana kadar hastanede başındayız. Umudumuz yüksek" diye konuştu. Hastaneye gelerek Işık'ın yakınlarından bilgi alan oyuncu Menderes Samancılar ise "Umarım iyileşecek. Durumu iyiye gidiyor. Nejat İşler'i de ziyaret ettim ama göremedim. Benden önce Ali Sürmeli, Nejat'ı görmüş. O da iyileşiyor. Ali'nin Nejat'ı yürüttüğünü öğrendim. İnşallah Nejat da Kenan da iyileşecek. Beraber yürüyeceğiz" dedi. Işık için hastaneye gelen şarkıcı Nuri Sesigüzel de "Ailesini gördüm. Oturup sohbet ettik. Bize göstermiyorlar ama durumunun iyiye gittiğini söylediler. Bugün yarın uyandıracaklarmış. Hepimizin sevdiği insan. Herkes onun programlarını sever ve izler. Duaya ihtiyacı var" diye konuştu. Hastane yönetimi, Işık'ın tomografisinin çekildiğini, elde edilen sonuçlar çerçevesinde tedavinin sürdüğünü ve uyutulduğunu kaydetti.


AKRABALARI DUA EDİYOR

Kenan Işık'ın memleketi Malatya'da bulunan akrabaları, oyuncunun bir an önce iyileşmesi için dua ediyor. Ünlü oyuncuyla hatıralarına değinen akrabası Mevlüt Şeker (53), "Babam Kenan ağabeyimi çok kızdırırmış. Herkes bir işle meşgul olurmuş. Kenan ağabeyim tiyatro için sağa sola gidermiş, kaçarmış. Tiyatroya çok merakı varmış, çok severmiş" dedi. Hikmet Şeker (48) de olayı ilk duyduklarında çok üzüldüklerini anlatarak, "Yoğun bakımdan çıktıktan sonra daha mutlu olacağız. Allah'tan şifalar diliyorum. Bir an önce yoğun bakımdan çıkmasını istiyoruz" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler