Bülent Ortaçgil KadıköySahne'de... Haftanın sanat etkinlikleri...

Bülent Ortaçgil, son albümüyle 12 Ağustos’ta saat 22.30'da KadıköySahne’de dinleyicisiyle buluşuyor. İşte haftanın diğer sanat etkinlikleri...

Yayınlanma: 08.08.2016 - 09:19
Abone Ol google-news

MÜZİK

İSTANBUL

- Müzik Boğaz’dan Gelir kapsamında Jehan Barbur 10 Ağustos Çarşamba günü saat 19:15’te Müzik Boğaz’dan Gelir Teknesi’nden yelken açacak. Biletler Biletix’te.

- Bomontiada’da gerçekleştirilen ücretsiz “Cazın Yazı” konserleri ve “Açık Hava Sinema Günleri” Ağustos ayında da devam ediyor. Bilgi için: Artı İletişim Yönetimi | Eda Erman | 0533 593 67 80 | bomontiada@ artipr.com.tr

- Pink Floyd tribute grubu “7 Pink Floydlar ve 2 Prenses”, 10 Ağustos Çarşamba günü Dorock XL Sahnesi’nde. 22:30’da başlayacak konserin biletleri Biletix’te.

- Hey Douglas 12 Ağustos akşamı saat 22:00’da Dorock XL sahnesinde. Biletler Biletix’te.

- Bülent Ortaçgil, son albümüyle 12 Ağustos’ta KadıköySahne’de dinleyicisiyle buluşuyor. Saat 22:30’da başlayacak konserin biletleri ise Biletix’te.

- Ümit Besen 13 Ağustos akşamı saat 22:30’da Hayal Kahvesi Atakent’te sahne alacak. Biletler için: Biletix.

- “Burn Electronica Festival Istanbul 2016”, 13-14 Ağustos’ta Suma Beach’te. Biletler: Biletix’te.

- Türk rock müziğinin önemli isimlerinden Nev, 13 Ağustos’ta İstanbul Dorock XL sahnesinde. Başlangıç saati 22:00 olan konserin biletleri Biletix adreslerinde.

- Mehmet Erdem, 13 Ağustos’ta KadıköySahne’de sevenleriyle buluşuyor. Başlangıç saati 22:30 olan konserin biletleri Biletix’te.

- Mabel Matiz 13 Ağustos akşamı İstanbul Beyrut Performance sahnesinde müzikseverler ile buluşuyor. Bilgi ve biletler için Biletix gişelerini ve www.biletix.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

- Pera Event tarafından gerçekleştirilen Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında “Aşka Dair Şarkılar” 14 Ağustos akşamı İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde olacak. Biletler için www.biletix. com adresini veya Biletix gişelerini ziyaret edebilirsiniz.

- Birsen Tezer ve Hüsnü Arkan, 17 Ağustos’ta Bodrum Kalesi Muğla’da sahne alacak. Biletler Biletix.

- Ahmet Aslan konseri, 15 Ağustos’ta Bornova Açıkhava Tiyatrosu İzmir’de sahne alacak. Biletler Biletix.

- Hüsnü Arkan, 11 Ağustos’ta Volume Alsancak İzmir’de sahne alacak. Biletler Biletix.

- Halil Sezai, 13 Ağustos’ta Jolly Joker Bursa’da sahne alacak. Biletler Biletix.

- Spor, müzik, yaşam stili festivali ‘İstanbul Kite Festival’ 10-14 Ağustos tarihleri arasında plaj BURC Beach’te başlıyor. İletişim için: : (212) 284 63 63

SAHNE SANATLARI

- “Karşı Yaka Işıkları” oyunu, 10 Ağustos akşamı Bo Sahne’de sahnelenecek. Biletler ve bilgi için: Biletix.

- Shakespeare’in Bütün Eserleri-Hafif 10 Ağustos Akasya Kültür Sanat Sahnesi’nde olacak. Saat 20:30’da başlayacak oyununun biletleri Biletix’te.

- Özdemir Çiftçioğlu’nun yönettiği “Pişman Olmazsın” tiyatro oyunu, 11 Ağustos’ta Bo Sahne’de izleyicisiyle buluşuyor.

- “Güneşin Sofrasında-Nâzım ile Brecht”, 11-12-13 Ağustos’ta Mahmut Paşa Konağı Açıkhava Sahnesi’nde izleyicisiyle buluşuyor.

- Sumru Yavrucuk’un ses getiren tek kişilik komedi oyunu “Shirley”, 11 Ağustos’ta Akasya Kültür Sanat sahesinde izleyicisi ile buluşuyor.

- “Joker” oyunu 12 Ağustos’ta Bo Sahne’de sahnelenecek.

- Kaan Erkam’ın yazıp oynadığı aşkla dalga geçen “Kadınlar Erkekler İlişkiler ve Çelişkiler”, 13 Ağustos akşamı Oda Tiyatrosu’nda sahneleniyor.

- “Bir Delinin Hatıra Defteri” ağustos ayı boyunca Cafe Theatre’da izleyicisi ile buluşacak.

- Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım 12 Ağustos akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde. Biletler: Mekan gişe ve Biletix’te.

- Dans gösterisi “Dansın Ritmi” Hodjapasha Gösteri ve Etkinlik Merkezi’nde sahneleniyor. 13 Ağustos günü sahnelenecek bu programda Osmanlı Saray dansları ve Anadolu’nun farklı bölgelerinin dansları, oryantal danslar ve ritm show ile harmanlanarak çağdaş bir koreografi ile sunuluyor.

SİNEMA

- “Kocan Kadar Konuş 2” bu akşam 21.00’de UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde sinemaseverler ile buluşuyor.

- “Gaggenau ile Boğaz’da Sinema Keyfi” kapsamında “Now You See Me 2” filmi, 9 Ağustos’ta Sait Halim Paşa Yalısı’nda filmseverlerle buluşuyor.

- “Nefret Sekizlisi” filmi 09 Ağustos akşamı saat 21:15’te İstanbul ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu’nda olacak.

- “Sihirbazlar Çetesi 2” filmi 10 Ağustos’ta ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu’nda filmseverlerle buluşuyor.

- Birçok ödüle layık görülen “Rüzgarın Hatıraları” filmi 11 Ağustos’ta İstanbul UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde.

- “Belgica”, 12 Ağustos’ta UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde sinemaseverler ile buluşmaya geliyor.

- Ödüllü yönetmen Maïwenn’in son filmi “Mon Roi”, 14 Ağustos’ta UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde izleyici karşısına çıkıyor.

- Boğaziçi Üniversitesi’nin sinema salonunda gerçekleşen SineBU film günleri devam ediyor. Ağustos ayında 6 filmin gösteriminin yapılacağı etkinlik ücretlidir. Bilgi için: 0212 231 06 73

- Anadolu yakasının kültür sanat merkezlerinden Akasya, açık havada gerçekleştirdiği “Sinema Geceleri”, 26 Ağustos’a kadar devam edecek.

SERGİ

- Şile Belediyesi tarafından düzenlenen Şile Bezi El Sanatları Fuarı 9 Ağustos’ta ziyaretçilerine kapılarını açıyor. 14 Ağustosa kadar devam edecek fuarın ziyaret saatleri 17.00-24.00 saatleri arasında. İletişim 0530 615 88 15

- Sanat, müzik ve keyfin bir arada olduğu Masterpiece Heykel etkinlikleri sizlerle buluşmaya devam ediyor. 9 Ağustos Pablo Picasso - Şapkalı Kız, 10 Ağustos - Fil , 11 Ağustos- Galata, 12 Ağustos - Suratlar, 13 Ağustos - Buda sergileri sanatseverleri bekliyor.

- Ali Omar’ın aidiyet, kimlik, benlik ve ruh-beden arasındaki mücadeleci ilişkiyi sorgulaması sonucu ortaya çıkan ‘Portreler’ isimli sergisi, 4 - 13 Ağustos tarihleri arasında Galeri Eksen’de ziyaret edilebilir. İletişim için: 0 212 219 08 50

- Pera Müzesi’nin düzenlediği “Mario Prassinos: Bir Sanatçının İzinde, İstanbul- Paris-İstanbul” ve “4. Jameel Ödülü” sergileri 14 Ağustos’a kadar ziyaretçilerini bekliyor. İletişim için: 0212 292 13 13

- Japonya kökenli sanatçı kolektifi teamlab’in, “teamLab: Sanat ile Fiziksel Mekânın Arasında” sergisi, 21 Ağustos’a kadar İstanbul-Borusan Contemporary’de sanatseverlerle buluşacak. Biletler Biletix’te.

SANATSEVER TATİLDE DE BOŞ DURMAZ

MUĞLA

- Ferhan Şensoy’un “Ferhangi Şeyler” oyunu bu akşam Datça Açıkhava Tiyatrosu, yarın Marmaris Amfi Tiyatro, 10 Ağustos ‘ta Muğla Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi, 13 Ağustos’ta ise Bodrum Kalesi’nde.

- Anadolu Ateşi’nin 15. yıla özel gösterisi 11 Ağustos’ta Bodrum Kalesi’nde.

- 13.Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali 11 Ağustos’a kadar sürecek. GFA Flüt “Toprak Evde” 11 Ağustos akşamı, Gümüşlük Sahili’nde. Gülsin Onay & Eren Levendoğlu “Taşta” 10 Ağustos’ta Antik Taş Ocağı’nda.Kristin Asbjørnsen & Olav Torget “Suda” 9 Ağustos’ta Gümüşlük Sahili’nde.

- Koray Avcı, 12 Ağustos’ta Marmaris Amfitiyatro Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

- Selami Şahin, 50. sanat yılını kutladığı ‘’Altın Yılı’’ şerefine 13 Ağustos’ta Bodrum Antik Açıkhava’da gerçekleştiriyor.

- “Kibarlık Budalası” oyunu 13 Ağustos akşamı Datça Açıkhava Tiyatrosu’nda perde açacak.

- H. Avni Öztopçu’nun “Alan Denemeleri ve Tek’ler” başlıklı sergisi, 20 Ağustos’a kadar Mine Sanat Galerisi Bodrum-Yalıkavak Palmarina mekânında izlenebilir. Bilgi ve iletişim için: 0536 553 50 66.

ANTALYA

- Anadolu Ateşi 9 Ağustos Salı akşamı Antalya Aspendos Arena’da. Biletler Biletix’te.

- Ferhan Şensoy “Ferhangi Şeyler” oyunuyla 11 Ağustos akşamı Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda.

- Manuş Baba, 12 Ağustos’ta Simurg Temple Antalya sahnesine çıkacak.

- Koray Avcı, 13 Ağustos’da Konyaaltı Açıkhava’nda gerçekleştireceği etkinlikle sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

- Adamlar, 13 Ağustos’ta The Roxx Pub sahnesinde.

İZMİR

- “Kibarlık Budalası” yarın İzmir Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

- Başrolünü Haldun Dormen’in oynadığı Moliere’in ölümsüz eseri “Kibarlık Budalası” 8. yılında seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Oyun, yarın akşam İzmir Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda, 10 Ağustos’ta Bornova Açıkhava Tiyatrosu’nda, 11 Ağustos’ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

- Hüsnü Arkan, 11 Ağustos’ta Volume Alsancak’ta sahne alıyor.

- Anadolu Ateşi’nin 15. yılına özel gösterisi 12 Ağustos’ta Çeşme’de. Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek gösterinin biletleri ise Biletix’te.

- Her cuma Hayal Kahvesi Çeşme sahnesine çıkan Yaşar, 12 Ağustos akşamı saat 22.00’de İzmirli hayranları ile buluşacak.

- Babylon Soundgarden, 13 Ağustos Cumartesi günü Babylon Çeşme’de.

AYDIN

- Fatih Erkoç Quartet, 10 Ağustos 21.00’de Kuşadası AVM Amfitiyatro’da.

- Gülşen ve Ozan Çolakoğlu 10 Ağustos Bodrum Çarşamba akşamı Club Pasha’da sevenleriyle buluşacak. Biletler Biletix’te.

- “Kibarlık Budalası” oyunu 12 Ağustos saat 21:00’da Aydın Kuşadası AVM Amfitiyatro’da sahnelenecek. Biletler Biletix’te.

- Ahmet Aslan, 14 Ağustos akşamı Kuşadası AVM Amfitiyatro sahnesinde müzikseverler ile buluşuyor.

DENİZLİ

- “Ferhangi Şeyler” oyunu 12 Ağustos’ta Denizli Açıkhava sahnesinde perdelesini açacak.

YALOVA

- Cem Adrian, 14 Ağustos’ta Yalova Barışmanço Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler