Zeytinli Rock Festivali başladı

Türkiye'nin en büyük müzik festivallerinden "Zeytinli Rock Festivali" Balıkesir'de başladı.

Yayınlanma: 25.08.2016 - 11:20
Abone Ol google-news

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali 2016 dün başladı. 24-28 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen festivalde iki farklı sahnede Türkiye'nin ünlü sanatçıları sahne almaya başladı.

Milyon yapım tarafından Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde organize edilen Zeytinli Rock Festivali, geçtiğimiz senenin kadrosunun da üzerine çıkarak, yine rock ve alternatif müzik dünyasının en iyi sanatçı ve gruplarını bir araya getirdi.

Festivalin ilk gününde açılışı Flört grubu yaparken, Kurtalan Ekspres, Moğollar, Bülent Ortaçgil, Büyük Ev Ablukada ve Ünlü'nün eşlik ettiği İskender Paydaş da konser verdi. İskender Paydaş'ın 4 yaşındaki oğlu Ömer Alef'in de sahneye çıkarak gitar çalması festivale renk kattı.

Geceye ise Selda Bağcan damgasını vurdu. Omzu kırık olarak sahneye çıkan Bağcan, sevilen şarkılarını seslendirdi. Seyircilerin uzun süre alkışladığı ünlü sanatçı, yoğun istek üzerine bis yaptı.

ÜST DÜZEY GÜVENLİK ÖNLEMİ

OHAL nedeniyle ertelenmesi gündeme gelen ancak sosyal medyada gelen tepkiler üzerine belirlenen tarihte yapılmasına karar verilen Zeytinli Rock Festivali için üst düzey güvenlik önlemi alındı. Festivalin düzenlendiği sahilin yanındaki yol trafiğe kapatılırken, alana girişlerde ise x-ray cihazlarıyla arama yapıldı.

Pazar günü sona erecek festivalde bugün Duman, Teoman, Manga, Ceylan Ertem, Gece, The Ringo Jets ve Fethi Okutan sahne alacak.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler