Tarkan hayranları efsane şarkı bekliyor

Sevenlerinin ‘Öp beni Tarkan n’olursun...’ sloganları eşliğinde konser veren şarkıcı Açıkhava’da alaturkadan popa uzandı.

Yayınlanma: 07.09.2016 - 18:43
Abone Ol google-news

Tarkan konser serisinin üçüncü gecesinde izleyicisini, izleyicisi de Tarkan’ı öpücüklere boğdu. Sahnedeki kocaman kırmızı perde açıldığında Açıkhava’yı dolduran yaklaşık 7 bin seyircinin pek çoğu “Tarkaannn” diye çığlık atmaya başladı. Tarkan da seyircisine sıklıkla sahneden öpücükler yolladı. Şu bir gerçek ki Tarkan en çok attığı öpücükleri, danslarıyla ve gözalıcı sahne şovuyla seyircisini mest ediyor. Mega star, konserin ilk bölümünde 32 kişilik orkestrası eşliğinde “Ahde Vefa” albümündeki Türk sanat müziği şarkılarını seslendirdi. Taşlı, bordo bir ceket giyen Tarkan’ın sahnesi de bol taşlı ve ışıklıydı. “Bu şarkıları özlemişiz değil mi?” diye soran Tarkan “Unutmamak lazım bu şarkıları. Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Bize güç lazım, arada bir nefes almak lazım. Sanat ve müzik bizleri birleştiriyor, moral veriyor. Bu gece bütün amacımız, dertlerinizi burada bırakıp evinize mutlu ve umutlu dönmeniz” dedi. “Islak Daha Islak Öp Beni” adlı parçayı seslendirirken genç kızlar “Öp beni Tarkan ne olursun” diye bağırıyordu. Tarkan da hemen hemen her şarkısında bol bol öpücük yollamayı sürdürdü sahneden... Seyirciler “Kalbimizdesin Müzeyyen Senar” pankartı açınca Tarkan da “Müzeyyen Senar, bugün beni burada, bu sahnede görseydi çok duygulanırdı, ona bir kez daha sevgilerimi yolluyorum” diyerek büyük ses sanatkârını andı...


‘Cuppa’ ile coşuyor tayfa

Tarkan, alaturka parçalarını sonlandırırken “Bu gidecek popçu Tarkan gelecek” dedi ve gitti. Kısa bir aranın ardından sahneye popçu Tarkan çıktı. Pop bölümünün açılışını yeni parçası “Cuppa” ile yaptı. Tarkan Fan Club üyeleri de “Cuppa ile coşuyor tayfa” yazılı kâğıtları havaya kaldırarak eşlik ettiler ona. “Cuppa”dan sonra “Şımarık”, “Bu Gece”, “Kuzu Kuzu” gibi ezbere bilinen diğer pop şarkılarını söyledi, bol bol dans etti ve ettirdi... Hatta roman havası bile oynadı bir ara. Aslında çoğu artık klasikleşmiş, eski pop şarkılarını aşıp geçen, yeni bir şarkı henüz çıkaramamış Tarkan’dan dün geceki konserde efsane olacak yeni pop şarkılar beklendiği de ortadaydı doğrusu. (Tarkan 9, 10, 11 Eylül tarihlerinde de Açıkhava sahnesinde konserlerine devam edecek.)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler