Top Gun 2 mi geliyor?

Ünlü yapımcı Bruckheimer’ın ‘New Orleans’ta dostum Tom Cruise ile birlikteydim ve Top Gun 2 üzerine konuştuk’ dediği tweet’in ardından Tom Cruise da olayı doğruladı ve Graham Norton’ın programında ‘Konuşuyoruz, bir çözüm bulmaya çalışıyoruz’ dedi

Yayınlanma: 26.10.2016 - 10:15
Abone Ol google-news

 

Hollywood’da son dedikodu Tom Cruise’un 30 yıl aradan sonra devamını çekip çekmeyeceği merak edilen “Top Gun” filmine dair dönüyor. Şu sıralar “Jack Reacher: Asla Geri Dönme” adlı filmle gişede kendine üst sıralarda bir yer kapmaya çalışan Cruise kendisine dünya çapında şöhretin kapılarını aralayan “Top Gun” filminin devamını çekmeyeceğini defalarca açıklamıştı. Ancak ünlü yapımcı Jerry Bruckheimer’ın attığı bir tweet sosyal medyada bir hayli yankılandı ve Cruise’un belki de fikrini değiştirmiş olabileceği yönünde yorumlara yol açtı.

Bruckheimer’ın “New Orleans’ta dostum Tom Cruise ile birlikteydim ve Top Gun 2 üzerine konuştuk” dediği tweet’in ardından Tom Cruise da olayı doğruladı ve Graham Norton’ın programında “Konuşuyoruz, bir çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi. Şimdi en büyük merak konusu, tabii eğer film hayata geçerse, Tom Cruise’un nasıl bir rol üstleneceği. Malum ilk filmin üzerinden 30 yıl geçti ve o zaman genç bir teğmen pilotu canlandıran ünlü oyuncu artık bir generali canlandıracak yaşa geldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler