Animals Musical Uniq Hall’de

Gate Sahne Sanatları’nın UNIQ Hall işbirliği ile sunduğu Animals Musical müzikali 110 kişilik kadrosuyla 22 Ocak Pazar günü UNIQ Hall’de perdelerini açtı.

Yayınlanma: 23.01.2017 - 20:30
Abone Ol google-news

Müzikal, insan vücuduyla bütünleşen sevimli kocaman hayvan kuklaları, geleneksel temalar taşıyan el işçiliğiyle yapılmış orjinal kostümleri, dört sesli polifonik korosu, etnik ve modern koreografileriyle sömestr tatilinde çocuklarıyla velileri, büyüklerle küçükleri kucakladı.

Ahmet Kazanbal'ın yazıp yönettiği ve müziklerini yaptığı Animals Musical'in sanat yönetmeni Hilal Arslangiray Kazanbal, koreografi Niyaz Bildik, dekor ve dev kuklalar İlayda Çeşmecioğlu, polifonik ve etnik koro F. Cesur Özdemir imzalarını taşıyor.

Gate Sahne Sanatları Oyuncuları "Her çocuk saf doğar ve Afrika’nın sırrı çocuktur" söyleminden yola çıkan barış ütopyasına dair müzikali keyifle canlandırıyorlar.

Eserin konusu Afrika'da, hayvanlarla iç içe, "Ben, biz olduğumuz zaman benim” bilinciyle barış içinde yaşayan Adilah’ın Ubhuntu köyünde geçiyor. Ve bütün dünyaya "Barış, dostluk, kardeşlik" arzusuyla sesleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler