SHOW ZONE başlıyor

Bu sene, "İstanbul Street Dans Karnavalı" bünyesinde düzenlenecek olan "SHOW ZONE" etkinliği,genç koreograflara, profesyonel ve amatör dansçılara yeteneklerini sergileyecekleri, bilgilerini paylaşacakları, yarışacakları, öğretecekleri ve öğrenecekleri bir ortam yaratmayı hedefliyor.

Yayınlanma: 08.02.2017 - 22:13
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz sene büyük ilgi gören, rekor bir katılımcı sayısına ulaşan "Show Zone", ulusal ve uluslararası platformda ülkemizi tanıtmada önemli bir görev üstlenen etkinlik olarak bu sene de "Zorlu Performans Sanatları Merkezi" desteğiyle, "Zorlu PSM Meydan Fuaye" alanında 11. Şubat 2017 Cumartesi günü saat 19.00da yapılacak. Türkiye’nin farklı şehirlerinden finale kalmaya hak kazanan 10 street dans grubu, muhteşem şovlarıyla büyük ödül için yarışacak ve seyircilere unutulmaz bir gece yaşatacak.Gecenin sunuculuğunu Burak Samlı ve DJ Teefa yapacak.

Etkinliğin hemen bitiminde DJ ICE-C ( Almanya ) ve Dj Hırs ( Türkiye ) “Show Zone-After Party” ile "HipHop"dan "Funk"a, "Dancehall"dan "House Müziğe", geniş bir yelpazede performans sergileyecekler.

Her sene olduğu gibi bu sene de jüri, kendi alanında büyük başarı kazanmış isimlerden oluşmaktadır: Ekin Bernay ( Türkiye), Jiggy ( Fransa ), Jonna H. ( İsveç ), Irving Resurreccion ( Amerika ) ve ünlü rap sanatçısı Ayben ( Türkiye ).
Jüriler aynı zamanda 12 Şubat 2017 Pazar günü Dans Buluşma İstanbul’da dans atölyeleri düzenleyecekler.Etkinlik ücretsizdir ve tüm dans severlere açıktır.

Detaylı bilgi : www.streetdancecarnival.com adresinde

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler