Dijital sanata destek

Yaratıcı endüstrilerle dijitali buluşturacak Digi.logue yaşama geçti.

Yayınlanma: 22.03.2017 - 19:23
Abone Ol google-news

Müzik, sanat, mimari, moda, sinema gibi farklı alanları dijital dönüşüm ile buluşturan interaktif platform Digi.logue yaşama geçti.

Zorlu PSM ve Zorlu Holding tarafından oluşturulan digi.logue’un amacı dijitalin yaratıcı endüstrilerle ve farklı disiplinlerle ilişkisini odağına alarak bu alanda yeteneklerini geliştirmek isteyenleri buluşturmak. Platformun web sitesi digilogue.com. Zorlu Holding Kurumsal İletişim Müdürü Aslı Alemdaroğlu, “Sanat yerinde durmuyor evriliyor.

Dijital medya, video, interaktif sanat, bilgisayar grafikleri ve animasyonları gibi yeni medya teknolojilerini de içinde arındıran ‘dijital sanat’a ilgi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de günden güne büyüyor. Biz de Zorlu olarak bu boşluğu doldurma iddiasıyla yola çıktık ve Digi. logue platformunu yaşama geçirdik” dedi. Alemdaroğlu modadan sanata, müzikten sinemaya, tasarımdan mimariye uzanan birçok farklı alandaki dijital dönüşümü hem web sitesi üzerinden paylaşılan içeriklerle hem de PSM’nin içinde tahsis edilen Digi. logue Space’de gerçekleştirilecek farklı etkinliklerle bu alanda kendini geliştirmek isteyenleri buluşturacaklarını belirtti. Zorlu PSM Genel Müdürü Murat Abbas da Digi.logue’un Zorlu PSM’nin 24-25 Mart’ta ev sahipliği yapacağı Sonar İstanbul’un cosponsorluğunu üstlendiğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler