The Lord Of The Rings esintisi Zorlu’da

Son iki sezondur büyük ilgi gören Movies in Concert Serisi kapsamında 'The Lord of the Rings in Concert: The Two Towers' 20 Mayıs'ta Zorlu PSM'de gerçekleşti.

Yayınlanma: 21.05.2017 - 21:00
Abone Ol google-news

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin son iki sezondur sürdürdüğü ve beğeni toplayan Movies in Concert Serisi kapsamında The Lord Of The Rings konserlerinin ikincisi 20 Mayıs'ta gerçekleşti. Sinema Senfoni Orkestrası ve Sinema Senfoni Korosu, mükemmel performasıyla seyircileri adeta Orta Çağ’a götürdü.

The Lord of the Rings in Concert: The Fellowship of the Ring etkinliği de geçtiğimiz Nisan ayında Zorlu PSM sahnesinde gerçekleşmiş ve büyük ilgi görmüştü.

Kariyeri borunca 2 Akademi, 3 Altın Küre ve 4 Grammy ödülü kazanan; Peter Jackson'la başarılı iş birliğinin haricinde, David Cronenberg ve Martin Scorsese gibi yönetmenlerle çalışıp A Dangerous Method, Eastern Promises, Hugo, The Departed, The Aviator, Gangs of New York, Ed Wood, The Silence of the Lambs ve Philadelphia gibi filmlerin müziklerine imza atan Howard Shore'un ustalık eserlerini izleyicilerle buluşturdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler