Kadıköy’de alkış sesleri

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve 15 gün boyunca sürecek olan 15’inci Tiyatro Festivali, “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” adlı oyunla başladı.

Yayınlanma: 05.08.2017 - 21:56
Abone Ol google-news

Kadıköy Belediyesi tarafından 15 yıldır düzenlenen tiyatro festivali Selamiçeşme’de bulunan Özgürlük Parkı’ndaki amfitiyatroda gösterilen “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” adlı oyunla başladı. Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen Tiyatro Festivali’nin açılışına Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Keriman Nalbant ile çok sayıda sanatsever katıldı.

15’inci yıl şerefine 15 gün sürecek Tiyatro Festivali’nde bu yıl da sezon boyunca öne çıkan, seyirciden tam not almış, özellikle Kadıköy sahnelerinde oynanmış tiyatro oyunları seyirciyle buluşacak. Festivalde ayrıca “Bütün Çılgınlar Sever Beni”, “Cimri”, “Sevmekten Öldü Desinler”, “Kıyıya Oturmanın Böylesi”, “Usta ve Çırak”, “Yaşamaya Dair” de izleyiciyle buluşacak oyunlar arasında.

Festivalde bugün - yarın

Festivalde bu akşam saat 21.00’de Entropi Sahne’nin sergileyeceği “Ebedi Barış” adlı oyun izlenebilir. Yarın akşam (7 Ağustos) ise Anton Çehov’un yazdığı “Üç Kız Kardeş” adlı oyun Hayal Perdesi topluluğunun yorumuyla izleyici karşısında olacak. Festivalin ayrıntılı programına http://www.kadikoy. bel.tr adresinden ulaşabilirsiniz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler