Babylon, ‘Nouvelle Vague’ ile başladı

İstanbul’un gözde konser mekânlarından Babylon yeni sezona hızlı başladı.

Yayınlanma: 21.09.2017 - 23:16
Abone Ol google-news

Dün gece Nouvelle Vague konseriyle start alan yeni sezonun ilk haftasında hem yerli hem de yabancı isimler sahne alacak. Bu gece bir kez daha Nouvelle Vague müzikseverlerin karşısına çıkacak. Fransız müzisyenler Marc Collin ve Olivier Libaux ortaklığından doğan Nouvelle Vague, punk rock’ın söz dinlemez tavrını ve new wave’in entelektüel derinliğini bossa nova’nın neşesi ve dansı ile birleştiriyor. Camielle, Phoebe Killder, Nadeah, Melanie Pain, Liset Alea gibi sıra dışı vokalistleri bünyesinde barındıran topluluğun repertuvarlarında Joy Division’dan The Clash’e, Depeche Mode’dan Blondie’ye kadar birçok kült grubun cover’ları bulunuyor. Konserin başlama saati 22.30.

Ve diğerleri

Müzikleriyle coğrafi, politik ve kültürel sınırları ortadan kaldıran A-WA, renkli sahne şovları ve yüksek enerjili şarkılarıyla 23 Eylül’de saat 21.30’da ve 24 Eylül’de saat 19.00’da, Türkiye’de ilk kez Babylon sahnesine konuk oluyor. Babylon’da müzik, 23 Eylül Cumartesi gecesi saat 23.59’da Midnight Session’da Eli & Fur ile devam edecek.

Türkiye’nin modern seslerinden Ceylan Ertem, geniş repertuvarıyla 27 Eylül Çarşamba akşamı saat 21.30’da Babylon’da sahne alacak. Gaziantep’te kaydettiği son albümü “Yine de Amin”i şubat ayında yayımlayan şarkıcı ve şarkı yazarı, yurtiçi ve yurtdışı konserlerine devam ediyor. Genç sanatçı Deniz Tekin ise 28 Eylül Perşembe akşamı saat 21.30’da Babylon’da sahne alacak. YouTube’dan yayımladığı videoları ile milyonlarca kişiye ulaşan Deniz Tekin, güçlü sesi ve sahne performansıyla gelecek vaeden sanatçılar arasında sayılıyor. Haftanın son konseriyse Ayhan Sicimoğlu’ndan gelecek. Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, tropikal ritimler ve Latin ezgileriyle sezonun ilk Babylon performansı için 29 Eylül Cuma günü saat 22.30’da sahne alacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler