Şendil’in hatıraları sahnede

Sadık Şendil’in 7 Kocalı Hürmüz müzikali, Müjdat Gezen yorumuyla geri dönüyor.

Yayınlanma: 26.09.2017 - 22:46
Abone Ol google-news

Türk mizahının önemli isimlerinden Sadık Şendil’in kaleme aldığı “7 Kocalı Hürmüz” müzikali Müjdat Gezen’in yorumu ve 80 kişilik ekip kadrosuyla ekim ayı sonunda yeniden seyirciyle buluşacak. TİM Show Center’daki müzikalde, Atilla Özdemiroğlu’nun bestelediği “Yalnız Kullar” parçasının yanı sıra Şendil’in vasiyeti üzerine İstanbul Türküleri de yer alacak ve toplamda 19 ayrı şarkıyla birlikte dans sahnelenecek. Yapımcılığını üstlenen Gezen’in yanında “7 Kocalı Hürmüz”ün oyuncu kadrosunda Birce Akalay, İlker Ayrık, Yonca Evcimik, Ercan Bostancıoğlu, Suzan Kardeş, Mehtap Ar gibi isimler bulunuyor.

Müzikalin basın toplantısı önceki gün yapılırken, oyuncular ve Müjdat Gezen, “7 Kocalı Hürmüz” ile ilgili bilgiler verdi. Hürmüz karakterini sahneleyecek olan Birce Akalay, danslara hazırlanmanın kendisi için zor olmadığını belirterek, oyunculuğa başlamadan önce 13 yıl bale eğitimi aldığını ifade etti.

Oyuncu İlker Ayrık da rolüyle ilgili konuşurken, müzikal için 7 kilo verdiğini ve daha da vereceğini belirtti. Müjdat Gezen ise oyunun başında “Sadık Şendil kimdir” konu başlığı altında Şendil’in hatıralarını sahneden anlatacağı 15 dakikalık bir bölüm olduğunu vurguladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler