Kardeş Türküler’in ‘Yol’u İstanbul’dan geçti

Altı yılın ardından yeni albümleri “Yol”u çıkaran Kardeş Türküler, 27 Ekim akşamı İstanbul Volkswagen Arena’da muhteşem bir konser verdi.

Yayınlanma: 30.10.2017 - 22:10
Abone Ol google-news

 

Altı yıl aradan sonra yeni albümleri “Yol”u çıkaran Kardeş Türküler, 27 Ekim akşamı İstanbul Volkswagen Arena’da bir konser verdi. Volks-wagen Arena’yı dolduran binlerce kişinin bir ağızdan eşlik ettiği türkülerinde kardeşçe, barış içinde ve bir arada yaşama arzularını dile getiren grubu Boğaziçi Gösteri Topluluğu’ndan dansçılar da sahnede yalnız bırakmadı.

Konsere başlamadan seyircileri “Bu akşam uzak yılların, uzak yolların şarkılarıyla geldik. Yolumuz açık olsun” sözleriyle selamlayan grup, türkülerin söylendikçe ve dinlendikçe yaşadığına değinerek, ilham aldıkları ustalarını da anmayı ihmal etmedi. Kalan Müzik etiketiyle çıkan “Yol” albümünde bulunan Türkçe, Kürtçe, Arapça, Romeika, Ermenice, Çerkesçe ve Boşnakça halk şarkılarının yanı sıra unutulmayan eski şarkılarını da seslendiren grup, sahneye yansıtılan görüntülerle de izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen yaşattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler