Taciz iddialarına özürle yanıt veren Spacey, ‘eşcinselim’ diyerek konuyu saptırdı

İngiliz oyuncu Anthony Rapp’in 14 yaşındayken Broadway’de sahneye çıktığı dönemde Kevin Spacey’nin cinsel tacizine maruz kaldığı iddia etmişti.

Yayınlanma: 30.10.2017 - 22:15
Abone Ol google-news

Önceki gün İngiliz oyuncu Anthony Rapp’in 14 yaşındayken Broadway’de sahneye çıktığı dönemde Kevin Spacey’nin cinsel tacizine maruz kaldığı iddiası gündemi yeniden alevlendirdi. Rapp bundan 31 yıl önce, 1986’da bir parti sırasında Spacey’nin kendisinin bir yatakta sıkıştırdığını ve üzerine tırmandığını anlattı ve bu olayın etkisinden uzun yıllar kurtulamadığını söyledi.

Kevin Spacey konuyla ilgili yaptığı açıklamada, olayı hatırlamadığını ama eğer dediği gibi olmuşsa en samimi şekilde özür dilediğini belirtti. Spacey bu kadarla da kalmadı ve eşcinsel olduğunu da ilk kez kendi ağzından kamuoyuna duyurdu. Ancak aktörün bu açıklaması tepki çekti. New York dergisinden Frank Rich, “Buna konuyu değiştirmek denir. Rapp’in iddiaları bir pedofili suçlamasıdır” derken, LGBT aktivisti Dan Savage da “Ne kadar sarhoş ya da gizli eşcinsel olursanız olun, bunlar 14 yaşındaki bir çocuğu taciz etmek için mazeret olamaz” diye yazdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler