Beyoğlu’nda Fantastik filmler...

Christian Desmares ve Franck Ekinci’nin yönettiği “April And The Extraordinary World” adlı film de festival kapsamında gösterilecek yapımlar arasında.

Yayınlanma: 11.12.2017 - 19:55
Abone Ol google-news

Fantastik Filmler Festivali, bu yıl ilk kez sinema severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye ve dünya sinemasından türünün en nitelikli ve ses getiren filmlerini programına alan festival 22-24 Aralık tarihleri arasında İstanbul Beyoğlu Sineması’nda gerçekleştirilecek.

“Hayal gücünden beyazperdeye...” sloganıyla yola çıkan Fantastik Filmler Festivali, türünün en yeni örneklerinden, sinema tarihine damga vurmuş kült filmlere uzanan programıyla sinema severlerle buluşacak. 3 gün sürecek festivalde toplam 14 film gösteriminin yanı sıra, sinemamızınn başarılı yönetmenlerinden Onur Ünlü, “Baskın: Karabasan” ve “Housewife” filmleriyle uluslararası festivallerde ses getiren Can Evrenol ve ilk uzun metraj kurmacası “Kaygı” ile sinemaseverlerin beğenisini kazanan Ceylan Özgün Özçelik, filmlerden önce ve sonra izleyicilerle söyleşecekler. 22 Aralık Cuma akşamı 21.30’da başlayacak festival, 24 Aralık Pazar akşamı 21.30’a kadar kesintisiz sürecek seanslarla devam edecek. Cuma ve cumartesi geceleri, fantastik ve korku türünü sevenlerin gözdesi olan gece seanslarıyla da festival, seyircisine gece yarısı çılgınlıkları yaşatacak. Detaylı bilgi için: www.fantastikfestival. com


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler