Yılın ‘Yükselen Yıldızları’na ödül

‘Wonder Woman’ ve ‘Justice League’ filmlerinin yıldızı İsrailli oyuncu Gal Gadot yılın Yükselen Kadın Yıldızı oldu.

Yayınlanma: 03.01.2018 - 20:59
Abone Ol google-news

Önceki gece başlayan Palm Springs Uluslararası Film Festivali’nin galasında yılın “Yükselen Yıldızları” olan Gal Gadot ve Timothée Chalamet ödüllendirildi.

“Wonder Woman” ve “Justice League” filmlerinin yıldızı İsrailli oyuncu Gal Gadot yılın Yükselen Kadın Yıldızı olurken, “Call Me By Your Name / Beni Adınla Çağır” filminin başrol oyuncularından genç Timothée Chalamet de yılın Yükselen Erkek Yıldızı oldu.

Ödülünü filmdeki rol arkadaşı Armie Hammer’dan alan Chalamet, diğer ödül sahibi Gadot’a seslenerek “Senin filmin benimkinin 250 milyon katı hasılat yaptı” dedi. Gecede ayrıca şu isimlere de ödüller verildi: “I, Tonya”daki rolü için Allison Janney (Spotlight Ödülü - Kadın), “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”deki rolü için Sam Rockwell (Spotlight Ödülü - Erkek), “Darkest Hour” filminin yıldızı Gary Oldman (Desert Palm Başarı Ödülü - Erkek), “Lady Bird”deki rolü için Saoirse Ronan (Desert Palm Başarı Ödülü - Kadın), “Mudbound”daki rolüyle Mary J. Blige (En İyi Çıkış Yapan Oyuncu), “The Florida Project” ile Willem Dafoe (İkon Ödülü), “The Big Sick” filminin başrol oyuncusu Holly Hunter (Meslek Başarı Ödülü). Gecenin en önemli onurlarından Chairman’s Award ise “Molly’s Game” filmiyle dikkatleri çeken Jessica Chastain’in oldu. Chastain yaptığı konuşmada film endüstrisindeki çeşitlilik ihtiyacına değinerek “2017 hepimiz için çok zor bir yıldı. Büyük değişiklikler geliyor. Değişiklik iyidir, değişiklik gereklidir. Elbirliğiyle her şeyi daha iyileştireceğiz.” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler